Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hízik el egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hízik el egyre több fiatal lány?

Figyelt kérdés

Egyre több fiatal lányt látok akik szépek lennének,de elhíznak,és nem törődnek magukkal.És itt most nem csak egy kis pocira gondolok,hanem sokat látok hatalmas combokkal,fenékkel,derékkal és hassal.Ráadásul a lányok közül kevesebben sportolnak mint a fiúk. Pl. az osztályban mindegyik fiú sportol,de a lányoknak csak a fele. Van aki egyfolytában nyafog,mert duci,de edzeni,diétázni már lusta. Pedig egy szimpla diéta és heti 3-4 alkalommal 45 perc futás már bőven elég a fogyáshoz.Egyik ismerősöm is 3 hónap alatt leadott 16 kilót.(most 60)

De miért hanyagolja el magát sok,alapvetően szép lány? lány? Van aki betegségben szenved,de azok száma elenyésző.

18/F

2013. márc. 15. 18:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

sportoló lányként ez a véleményem:

mert vagy 100 kg, és rinyál, hogy dagi

vagy 40 kg, és az a baja, hogy lapos

és elég sok fiúnak, meg mindegy, csak legyen p.ncia... így meg megoldják 2 cm vastag alapozóval, és jön, hogy "bejön, ha szép a szemem?"

most meg le leszek szólva, hogy nem számít a külsö, csak egy lány legyen aranyos... de számít!! csak a belsö sokkal-sokkal fontosabb

2013. márc. 15. 19:17
 12/22 anonim ***** válasza:
19l vagyok. Én is az 'elhízott' kategória vagyok. 160 centimhez 50 kg körül kellene lennem, de 70-80 közt vagyok. Sosem voltam az a tipikus vékony lány, de 'kövér' sem. Fogamzásgátló miatt híztam meg, és jelenleg nincs időm eljárni sportolni (viszont sokat sétálok). Dolgozom, és suliba járok.
2013. márc. 15. 19:20
 13/22 anonim ***** válasza:

lány vagyok, szóval egy kicsit most elfogult is, nem akarom bevédeni a kövér lányokat, mert szerintem is kell tenni valamit azért, hogy jól nézzünk ki, nem csak nyafogni, de ha belegondolsz, az egyik legjobb zsírpárna ölő sport a tiétek, a foci. A legtöbb labdajáték, ahol fogyni lehet és nem izmosodni, fiús (kosár, amerikai foci, baseball). Nekünk marad a röpi meg a kardió, ami baromi unalmas tud lenni, ha nem vagy elég elszánt. (Persze ezek sarkítások, nyílván lehet menni úszni meg nagyokat sétálni..) szóval szerintem ez ezért is van, mert a súlyemelgetés nem annyira unalmas, mint a 45 perc futás.. Szerintem abban egyet érthetünk, hogy a futás a legjobb a fogyásra, itt bejöhet a képbe az, hogy vkinek sz ar a térde vagy túl nagy a melle és nem tud futni..

Ismétlem, hogy nem védek senkit, mielőtt még kitörne itt a háború, de megértem azokat a lányokat, akik nagyon nehezen tudnak lefogyni! ÉS amikor kövéren látod őket, lehet, hogy épp diétán vannak, csak még nincs eredménye, vagy van, mert előtte sokkal kövérebbek voltak :)

2013. márc. 15. 19:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a lányok egyre vékonyabbak,

Az isten tudja csak, hogy miért koplalnak.

2013. márc. 15. 19:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Miért, miért? Gondolom sokat nassolnak, sokat ülnek a tévé, a számítógép előtt, keveset mozognak.

Ez meg: "Pedig egy szimpla diéta és heti 3-4 alkalommal 45 perc futás már bőven elég a fogyáshoz" teljesen valószínűtlen. Az ismerősödnek vagy valami kivételesen szuper anyagcseréje van, vagy nem mondott teljesen igazat és az étrendjén is változtatott, mert ilyen kevés mozgástól egy átlagember nem fog lefogyni, ha ugyanúgy eszik, meg nassol, mint azelőtt.

2013. márc. 15. 19:32
 16/22 A kérdező kommentje:

Ez egyáltalán nem kevés mozgás.Bőven elég HA mellette diétázik és intenzíven csinálja.

Tévhit hogy napi 2 óra edzés kell a tökéletes alakért.

2013. márc. 15. 19:35
 17/22 anonim ***** válasza:
minden napra kell egy kiadós séta, meg emellett az edzések is.. persze, ez nem mindenkinek épithető be az időrendjébe, de azért törekedni kell.. viszont, sok pasinál is ezt tapasztalom.. bár, meg kell jegyeznem, h nekem nem számitana, ha macisabb lenne a pasi..
2013. márc. 15. 19:37
 18/22 anonim ***** válasza:
14-es, ment a zöld kéz! :)) >_<
2013. márc. 15. 19:38
 19/22 anonim ***** válasza:
mert lusták, és csak nyafognak hogy milyen dagik és egymást nyugtatják, hogy de nem. na én is tök ilyen voltam, de aztán rájöttem , hogy ennek semmi értelme. azóta rendszeresen sportolok és leadtam 10 kilót.
2013. márc. 15. 19:43
 20/22 anonim ***** válasza:

"Bőven elég HA mellette diétázik és intenzíven csinálja."

Ha valaki diétázik, akár naponta, két naponta fél óra is elég. De ha ugyanúgy eszik, akkor nem. Én napi egy óra futással és egy óra tornával négy hónap alatt nem tudtam fogyni, csak aztán mikor elkezdtem diétázni. Szóval úgyhogy mindig ott van az a "HA mellette diétázik". Úgy már igaz. :) Csak ne hitegessük itt a jónépet, hogy ha heti háromszor kocog egy kicsit, de közben két pofára falja a tiramisut, akkor fogyni fog. :)

2013. márc. 15. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!