Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hízik el egyre több fiatal lány?
Egyre több fiatal lányt látok akik szépek lennének,de elhíznak,és nem törődnek magukkal.És itt most nem csak egy kis pocira gondolok,hanem sokat látok hatalmas combokkal,fenékkel,derékkal és hassal.Ráadásul a lányok közül kevesebben sportolnak mint a fiúk. Pl. az osztályban mindegyik fiú sportol,de a lányoknak csak a fele. Van aki egyfolytában nyafog,mert duci,de edzeni,diétázni már lusta. Pedig egy szimpla diéta és heti 3-4 alkalommal 45 perc futás már bőven elég a fogyáshoz.Egyik ismerősöm is 3 hónap alatt leadott 16 kilót.(most 60)
De miért hanyagolja el magát sok,alapvetően szép lány? lány? Van aki betegségben szenved,de azok száma elenyésző.
18/F
Én pont,hogy fiúkból nem nagyon látok dagadtakat. Nagyon sokan elkzdtek konditerembe járni újabban,vagy focizni.
Bár,mondjuk én a lányokat figyelem.
Azért, mert lusták, és megszokták, hogy szépek, de azt nem, hogy tegyenek is érte, mert adott volt mindig. Aztán el is hízik nagy részük, de így, hogy abban nőttek fel, hogy szépek, ugyanúgy akarnak öltözködni, ahogy egykor jól állt. Ezért olyan nevetségesek.
Pedig ahogy mondod, normális étkezés meg mozgás mellett meg lehet tartani a szép meg feszes alakot. Én is rendszeresen futok/bringázok 6 éve és egyáltalán nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!