Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat változhat egy fiatal lány egy kapcsolattól?
jártok?
amúgy elképzelhető hogy változik a hatásodra, mert minden új barát hatására változik egy kicsit mindenki - de gyökeresen egy felnőtt ember nem.
és miért gond, ha élné a háttérben a maga különös életét? :D
én is élem a magam különös életét a háttérben, furán és megvan rá egy elég súlyos okom.
akinek ez fáj, hát elkerül, ennyire egyszerű
sok pasi meg akart változtatni, azt gondolták majd a szép külsőm mellett a meggyötört, fura belsőmet is olyanra alakítják, amilyenre az elképzelt csodacsajukat álmodták.
nem egészen így működik, elérték hogy már egyáltalán ne ismerkedjek.
akinek nem kellek így, a magam furaságában... azzal úgy se lennék boldog egy megváltoztatott, rám kényszerített elvárással, szereppel ... az nem én lennék és én szeretek én lenni.
lehet hogy a lány is szeret, éehet hogy akar változni, nem tudjuk.
de ha akar és nem sikerül neki az még nagyobb kudarc, mintha ráhagynák a maga természetét.
én sajnos tudom
"egy csomó tanácsot adtam neki és sorra megfogadja őket"
ez azt jelenti, hogy befolyásolható. és ha te be tudod, mások is be tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!