Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a lebukás veszélye nélkül megkérdezni a csajtól hogy leszbikus-e, hogy úgy válaszoljon rá, hogy ő sem tudja hogy elmondta?
az a helyzet, hogy egyedülálló a csaj, ha közeledni próbálok, elhúzódik, amúgy bármiről lehet vele beszélni kivéve a szexről.
én magam nem tartom csúnya gyereknek, de mások szerint sem vagyok az, ezért nem értem miért csinálja, vagy miért nem mond semmit sem.
Most ezt pusztán jóakaratból csinálod? Mit csinálnál ha kiderülne, hogy leszbikus?
Egyébként nem jössz be neki. Azért mert nem vagy csúnya, még nem vagy mindenki esete. Lehet hogy szimplán a hajszíneddel, szemszíneddel van baj.
Az hogy egy csaj nem akar egy fiúbarátjával szexről beszélni, főleg amikor az a fiúbarát közeledni is próbált hozzá, az valahogy nekem kicsit sem furcsa (annak ellenére, hogy engem rohadtul nem zavar ha szexről kell beszélgetni bármely barátommal), van aki szégyenlősebb a másik nem képviselői közelében.
Ha pedig csak támogatni akarod hogyha kiderülne róla, akkor a legegyszerűbb ha semleges nemben beszélsz vele a szerelmi életéről.(Mondjuk ahelyett hogy "van barátod?" azt hogy "van valakid?")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!