Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a tanárom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a tanárom? Akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés

Van egy férfi tanárom, aki már nem mondható fiatalnak és családja is van. Viszont a korához képest nagyon jófej és fiatalos is. Órán leginkább velem és egy másik lánnyal szokott beszélgetni, mármint hogy vicces megjegyzéseket tesz, beszólogat. A folyosón mindig nagyon rám mosolyog, viccből nekem jön, simogat szóval a kelleténél több a testi kontaktus. De másokkal nem csinálja ezt. Már több osztálytársam is mondta, és én is észrevettem, hogy a melleimet illetve a seggemet is szokta bámulni. Hallottam pletyka szintjén hogy annak ellenére hogy felesége van viszonya volt/van egy nővel. És a diáklányokat régebben is előszeretettel fogdosta.

Bejövök neki? Meg akar fektetni? Vagy létezik hogy valakinek csak simán ilyen stílusa? Hogy fogdossa a lányokat minden ok nélkül?

16/L

2013. márc. 14. 18:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem jól látod a dolgokat.

egyszerűen bele

látsz olyat is ami meg sem történt....ez a tanár kedvel téged és talán vonzódik is hozzád de abból amit írsz nem kell félned tőle! semmit nem fog csinálni veled erre a nyakamat merném tenni. mert szerintem észre vette h amit csinál az neked tetszik mert élvezed a megkülönböztető figyelmét és ezért csinálja. ha akarna valami komolyan már rég lépett volna valamit. szóval ne aggódj nem lesz semmi bajod. ha mégis ennyire parázol ami szerintem felesleges akkor egyél kicsit távolságtartó vele és vissza fg venni. de az biztos h nem fog jól esni neki a viselkedésed mert semmi rossz szándék nem volt abban amit csinált. :)

2013. márc. 14. 20:43
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

Ha bejon,fekudj le vele.

Senkinek nem mondjatok el,kettotokre tartozik.Igy kitudodni sem fog.

Kozepsuli utolso eveben en is osszejottem a tanarommal.

De kelloen intelligensek es erettek voltunk ahhoz,hogy ez egymas kozt maradjon es ne hozzuk egymast kellemetlen helyzetbe.

2013. márc. 15. 00:10
 13/21 anonim ***** válasza:
63%

2. súlyos fogalomzavar, hogy "pedo" a bácsi. tisztában vagy a pedofília fogalmával? mert egy 16 éves iránt természetes, h akárhány éves érezhet testi vonzalmat. a tizenévesek is éreznek vonzalmat a 16 éves lányok iránt, sőt olykor a szüzességüket is elveszik. na most, ezeket a fiúkat nem tartod pedónak, vagy nem normálisnak? mert az ugyanígy nem normális, hogy ennyi éves lányok a barátjukkal lefeküdnek. remélem, ez ellen is fellépsz, nem csak a kitalált diagnózisodat erőlteted a "bácsira".

Egyébként valóban tisztességtelen, hogy fogdossa a lányt és így viselkedik vele, tényleg nem kéne, és a kérdező tényleg kerülje el a "bácsit". Bár, nem értem, mi ez a felháborodás, ha 15-18 éves fiúknak szabad megfektetni 16 éves lányokat, ennyivel a "bácsi" magatartásán sem kéne annyira felháborodni, ill. ezen is és azon is fel kéne háborodni. De gondolom, a kérdező nem ilyen, ő nem fekszik le tizenéves fiúkkal.

Egy idősebb férfit ugyanúgy vonzhat egy szép, fiatal lány, nincs ebben önmagában semmi. Az viszont már baj, hogy fogdossa is, és hogy van házassága, és emellett csinálja, és hogy emellett szeretője is van/volt, ha tényleg van/volt.

2013. márc. 16. 10:31
 14/21 anonim válasza:
Figyelj!!! Először is állj hozzá nyugodtan a dologhoz!! Mond el a szüleidnek és ők biztos lépnek az ügy érdekében. A tanácsom, hogy ne mindenben a rosszat lásd!!! Ne parázz be nagyon!!! Biztos van rá magyarázat!! Lehet , hogy tényleg pedofil, de ha van bizonyítékod akkor fordulj osztályfőnöködhöz majd az igazgatóhoz. ezért ezt a tanárt elküldhetik az iskolából. Légy nyugodt és magabiztos. keress bizonyítékot!!! sok sikert!!
2013. márc. 16. 16:47
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Tisztaban vagy te a pedofilia jelentesevel?

Ugy latom,nem.Nezz mar utana,hogy mit jelent ez a szo,aztan oszd itt az eszt.

Lehet,hogy a tanarnak nincs semmilyen szexualis szandeka a kerdezovel,csak o lat bele ebbe olyan dolgokat,amik nincsenek is,csak o szeretne azt hinni,hogy a tanar akar tole valamit.Tipikus tini vagyalom.

Lehet,hogy tenyleg vonzonak tartja ot a tanar,de tudja,hogy a lanynak eretlen es gyerekes a gondolkodasa,es nem fog kikezdeni vele,mert van esze,es egy azert,hogy megdugjom egy tinilanyt nem fog kockaztatni es kellemetlen helyzetbe hozni magat.

Lehet,hogy vonzodik a lanyhoz,es erezteti is vele,es varja a megfelelo alkalmat,hogy beprobalkozhasson,amikor latja a lanyon,hogy o is hajlik a dologra.Vagy azt varja,hogy a lany tegye meg az elso lepest.

Ezesetben nagy barom lenne,mert a kerdezo irasabol is latszik,hogy meg gyerekes a gondolkodasa,almodozo es eretlen.Es ha nagy ra az esely,hogy nem tudna diszkreten kezelni a viszonyt.Es normalis felnott ember nem kockaztat ilyesmit.

Gyakoran elofordul,hogy a diak viszonyt tart fenn a tanaraval,legalabbis az en iskolamban.

De ezeket senki nem veri nagy dobra,mert megvan a kello diszkrecio.Es kelloen intelligensek es erettek hozza a felek,hogy ne hozzak egymast kellemetlen helyzetbe.

Es nem gyerekkent gondolkodo diakok azok,akikkel a tanarok viszonyt tartanak fenn.

Szoval a kerdesrol annyit,hogy valoszinuleg a kerdezonek is timponal,hogy bejon a pasinak,es ezt ki is mutatja fele.

Nem hiszem,hogy csak ugy flortolne valaki egy masik emberrel,ha latja rajta,hogy o nem vevo ra.

2013. márc. 16. 18:28
 16/21 anonim ***** válasza:

utolsó!

én vagyok a 11. szerintem igazad van! én is ezt próbáltam ecsetelni :)

a kedves Kérdező csak belelát olyat a dologba ami meg sem történt. talán csak az ő vágyai ezek. azt nem mondom h hazudik de nem jól látja a dolgokat. és szerintem is éretlen egy picit :)

2013. márc. 16. 18:44
 17/21 anonim ***** válasza:
40%

Megeshet,hogy a tanar tenyleg vonzonak tartja ot,de szerintem ezt a kerdezo tulmisztifikalja.

Es nem valoszinu,hogy egy felnott ember,aki tisztaban van a kockaztokkal,par numera vegett hozna magat kellemetlen helyzetbe.

Mivel tudja,hogy egy komolytalan eretlen gyerekrol van szo.

Persze,a kerdezo majd pont az ellenkezojet fogja allitani magarol,hogy o igenis eleg erett.

De a korabeli lanyok tobbsege mind azt kepzeli,hogy erettebb a koranal,kozben meg semmit nem tudnak meg az eletrol.

2013. márc. 16. 19:18
 18/21 anonim ***** válasza:
En a helyedben azonnal eltavolodnek tole, nem engednem es szolnek a szuleimnek. Ez nem egeszseges es legfokepp nem normalis, de nagyon nem!!
2013. márc. 17. 20:33
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

O is ugyanugy adja a lovat ala,es imponal neki,hogy bejon a tanarnak.

Mar,ha nemcsak a fantaziaja elenk kicsit,ami a korabeli lanyok jellemzoje.

2013. márc. 17. 20:42
 20/21 anonim ***** válasza:

a kedves Kérdező kicsit túl drámázza a dolgot :)

ne azt mondom h nincs alapja de szerintem belelát olyat is amit esetleg csak ő akar :s

2013. márc. 18. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!