Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar valamit tőlem a tanárom?
A magyar tanárom (férfi és 10 évvel idősebb nálam - én 16 vagyok) évek óta tudja, hogy érzek valamit iránta, de eddig nem érdekeltem annyira, és neki van felesége +2kicsi gyereke. Amióta megszülettek a gyerekei azonban folyton körülöttem legyeskedik, külön szakkört tart (ahol csak én vagyok +egy másik diák) órákig beszélgetünk tanítási időn kívül és most elvállalta a korrepetálásom is, ami után folyton beszélgetünk! legalább 1 órát! Tudjuk egymás mobilszámát is, de nem szoktunk smsezni (nem merek írni a felesége miatt)
vélemény?
hát ez egy rohadt perverz lehet, szerintem ha megpróbálna megfogni vagy valami akkor azonnal szólj a szüleidnek és jelentsd fel!
17f
Valószínűleg a gyerekek miatt kevesebb szex jár otthon apucinak, szóval elkezdett félrenézegetni. Ez persze nem jelenti azt, hogy képes lenne megcsalni a feleségét, korántsem! Sok férfi szembesül ezzel a dologgal, ha gyereke születik, és anyuci második helyre teszi:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..
hát eléggé úgy tűnik h csak meg akar dugni, hidd el f@rkam van
de ennyierővel inkább velem csináld ne egy házas emberrel, meg sztem ha anyádék is megtudnák kitagadnának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!