Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar valamit tőlem a tanárom?

Figyelt kérdés

A magyar tanárom (férfi és 10 évvel idősebb nálam - én 16 vagyok) évek óta tudja, hogy érzek valamit iránta, de eddig nem érdekeltem annyira, és neki van felesége +2kicsi gyereke. Amióta megszülettek a gyerekei azonban folyton körülöttem legyeskedik, külön szakkört tart (ahol csak én vagyok +egy másik diák) órákig beszélgetünk tanítási időn kívül és most elvállalta a korrepetálásom is, ami után folyton beszélgetünk! legalább 1 órát! Tudjuk egymás mobilszámát is, de nem szoktunk smsezni (nem merek írni a felesége miatt)

vélemény?

2010. márc. 14. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

hát ez egy rohadt perverz lehet, szerintem ha megpróbálna megfogni vagy valami akkor azonnal szólj a szüleidnek és jelentsd fel!

17f

2010. márc. 14. 21:07
 2/14 anonim ***** válasza:
A 2 gyerek szerintem plusz a feleség elég indok!
2010. márc. 14. 21:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát ja... vagy egy perverz, vagy csak egy nagyon jó ember. Milyen érdekes. Lehet, hogy nincs is olyan távol ez a kettő egymástól?
2010. márc. 14. 21:10
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene kikezdened vele. Nem hiszem, hogy elhagyná miattad a feleségét és a gyerekeit. Akkor meg minek? Meg akarod dug.atni magad vele? Mert másra szerintem nem kellenél neki.
2010. márc. 14. 21:11
 5/14 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy nem csak dugásra kellenék neki, mert hetente legalább 4 órát beszélgetünk, tehát mostmár inkább emberként és barátként tekintünk egymásra. Amúgy most már tegeződünk. szerintetek ez jelent valamit?
2010. márc. 14. 21:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Mindenki ezt érzi!
2010. márc. 14. 21:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Azt, hogy a srác még nem öreg. 26 éves. Mondom. Ne fogj bele. Nem éri meg. Neked fog fájni.
2010. márc. 14. 21:17
 8/14 anonim ***** válasza:
TERHES VAGY!!! :))
2010. márc. 14. 21:21
 9/14 Rainmaker ***** válasza:

Valószínűleg a gyerekek miatt kevesebb szex jár otthon apucinak, szóval elkezdett félrenézegetni. Ez persze nem jelenti azt, hogy képes lenne megcsalni a feleségét, korántsem! Sok férfi szembesül ezzel a dologgal, ha gyereke születik, és anyuci második helyre teszi:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..

2010. márc. 14. 21:22
 10/14 anonim ***** válasza:

hát eléggé úgy tűnik h csak meg akar dugni, hidd el f@rkam van

de ennyierővel inkább velem csináld ne egy házas emberrel, meg sztem ha anyádék is megtudnák kitagadnának

2010. márc. 14. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!