Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar valamit tőlem a tanárom?

Figyelt kérdés

A magyar tanárom (férfi és 10 évvel idősebb nálam - én 16 vagyok) évek óta tudja, hogy érzek valamit iránta, de eddig nem érdekeltem annyira, és neki van felesége +2kicsi gyereke. Amióta megszülettek a gyerekei azonban folyton körülöttem legyeskedik, külön szakkört tart (ahol csak én vagyok +egy másik diák) órákig beszélgetünk tanítási időn kívül és most elvállalta a korrepetálásom is, ami után folyton beszélgetünk! legalább 1 órát! Tudjuk egymás mobilszámát is, de nem szoktunk smsezni (nem merek írni a felesége miatt)

vélemény?

2010. márc. 14. 21:06
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szerintem a tanárod azt akarja hogy tanulj! (Legalábbis ezt kell akarnia)

Én sem kezdenék ki vele, te is megütheted a bokád...

2010. márc. 14. 22:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én egyáltalán nem nyomulok rá! félreértés ne essen, én nagyon is tszteletben tartom, hogy felesége és gyermekei vannak, de ő ajánlja fel mindig, hogy korrepetál és külön órákat is tart, meg ő jön oda hozzám beszélgetni, úgyhogy max. csak annyiban vagyok hibás, hogy nem hagyom ott, ha odajön :S
2010. márc. 15. 09:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Annyira bírom, ha valaki kicsit is segítőkész az mindjárt pedofil, emberek örüljetek hogy vannak ilyen tanárok...Amúgy, ha gyerekei vannak, meg felesége van annyi esze hoyg nem kezd ki veled.

Ha meg igen, akkro az téged is minősít, nem csak őt, hoyg belementél játékba ez kétoldalú. Ezen gondolkodj el.

2010. márc. 16. 13:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak egyszerűen jó fejnek tart, és inkább benn marad a suliban a diákokkal, minthogy hazamenjen, lehet, hogy túl hangosak a gyerekei, vagy nem tudom. Semmiképp ne közeledj felé, vagy ha ő akar másképpen, akkor "koptatsd le". Maradjon meg a jó tanár-diák viszony.
2010. márc. 16. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!