Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy elvárás, hogy ilyen pasira vágyom?
Most 40 éves,kapcsolatban,de nem házasságban élő nő vagyok.Szeretek társasági életet élni,mindig is imádtam.
Az a szörnyű,hogy tényleg ez van,amit leírtál,pedig mikor én 10es és 20-as voltam,a férfiak nem voltak ilyenek.Mindenhová mentünk és általában spontán.
A barátnőimmel mi is szoktunk ezen panaszkodni,hogy annak idején nem ez volt mint most.
Szerintem sajnos a gazdasági válság és a sok nyűg miatt alakult ilyenné a dolog.
Meg ki tudja,nem volt még különösebb internetezés sem,ami lustává teszi az embert.
Jaj, könnyű ráfogni, hogy az élet nem Hollywood... pedig olyan apróságokon múlik!
Igenis vannak még pasik, akik tudnak (nem kis) meglepetéseket okozni! Azok a nők szoktatják le őket, akik a szájukat húzzák a spontaneitásra... pedig az igény megvan amúgy, én legalábbis sokaknál látok ilyesmit.
Nemrégiben az egyik barátnőm kapott a férjétől egy hatalmas meglepetést - nem az érték volt a lényeg, hanem a sok-sok szervezés, ami mögötte volt!
Ha meg állandóan meglepetésekkel jönne, akkor az lenne a bajod, hogy "semmi rendszer nincs az életében, teljesen kiszámíthatatlan".
Tipikus példája annak, hogy a nőknek teljességgel irracionálisak az elvárásaik :D
Az ilyesmiről mindig ez jut eszembe:
#8-as: persze hogy csináltam ilyent én is, olyat nem is várok el senkitől amit én nem tennék meg. De 1-2 próba után ha látom, hogy nincs igénye ilyesmire akkor többet nem erőltetem. Mert általában, túl lusták, kényelmesek, mindent túlbonyolítanak, körülményesek.
#7-es: hát engem ilyennek pont hogy le lehetne venni a lábamról, én egyedül is ilyen vagyok, hogy csak gondolok egyet aztán megyek! Persze én se úgy gondoltam, hogy havonta álljon elő ilyen ötletekkel, ebből elég mondjuk évente egy is, de kisebb dolgok, mint a sétálni, kirándulni, moziba hívás azokat én igényelném rendszeresen.
És ha úgy adódna, cserébe inkább lemondanám más programomat, mert sokkal szívesebben töltöm az időt a pasimmal mint pl. a haverokkal! Attól még feltétlen kell, hogy totál rendszertelen élete legyen, nem csak végletek vannak (remélem). Most csak egy alakulóban lévő kapcsolatom van, kemény 50 km választ el minket. Mivel folyton írkálta, hogy hiányzom neki, meg mikor lát legközelebb, ezért amikor egy szabad délutánunk volt mindkettőnknek bátorkodtam felvetni, hogy találkozzunk Bp-en ami félúton van, hogy ne csak neki kelljen utazni. Na akkor már jött a nyafogás, hogy áá majd holnap ha úgyis jön erre... Na ebből már látom, hogy tőle se várhatok eféle dolgokat. Most még szerencsém volt, hogy legalább az elején kiderült.
Amúgy azt csak zárójelesen megkérdezném, akik szerint ez nagy elvárás: azt nem várhatjuk el, hogy jóképű legyen mert akkor felszínesek vagyunk, azt sem hogy gazdag legyen, mert akkor pénzéhes r.bancok vagyunk, ezekszerint azt sem, hogy ilyen-olyan személyiségjegyekkel rendelkezzen... akkor mit várhatunk el? Ennyi erővel járhatnék egy hím lajhárral is.
Egyébként pont ezt akartam hozzáírni,hogy az legalább aranyos.
Egyébként nekem van még egy kedvencem.
Én is jól keresek,de ha már összejövök valakivel,akkor a férfi keressem nálam jobban...
És akkor jön a szöveg,ez a mániájuk,hogy miért vonzódsz a gazdagabb férfiakhoz,miért nem jó nekem egy normális jó ember.
Ez a mániájuk,hogy a gazdag férfi az nagyon rossz,de bezzeg a csóró,na az valami nagyon jó ember.
Hát először is tök küzdő típusú nő vagyok,elértem munkában amit akartam,de ő nem?És akkor ő a jó ember???Aki nőkkel akarja magát eltartani,vagy legalábbis,hogy a nő vigye a több terhet,mert ő egy rakás ...?
Hát aztán marha jó ember az ilyen!!!
Nálam ez a gazdagság téma nem probléma, mert nálam több pénzt keresni nem nagy dolog (az én fizetésem még minimálbért se éri el) Viszont van saját lakásom meg eddig is eltartottam magamat, szóval nem akarok én senkin élősködni.
Utolsó: hát ez az...szerintem csak betojt, hogy nemet mondanék ezért jobbnak látta megbeszélni előre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!