Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy elvárás?
Figyelt kérdés
Ha egy okos,rendes,izmos,helyes pasit szeretnék aki szeretni is tudna és bnője sincs.2013. jan. 8. 17:09
1/19 anonim válasza:
Nem túl nagy elvárás. De lehet,hogy idővel lejjebb kell majd adni, mert nagyon nehezen fogsz ilyenre rátalálni de nem lehetetlen.
Én azt mondom,hogy ne add fel, ha ilyen kell neked.
2/19 anonim válasza:
Én is ilyet keresek már mióta, nekem az se fontos, hogy helyes legyen, elég ha normális arca van, de még olyan sincs...
4/19 anonim válasza:
Jóóóóó reggelt Vietnam....
Fel kéne ébredni....
5/19 LeftBehind válasza:
Ha te vagy a tökéletes nő,akkor nem nagy elvárás.
8/19 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb h majdnem meg is találtam , csak hát más előbb :(
2013. jan. 8. 17:22
9/19 anonim válasza:
Már ne haragudjatok meg kedves lányok, de ez a dolog amit mondtok, hogy kedves, normális arca legyen ez teljesíthető dolog lenne egy fiú részéről, ha objektívan nézzük. Csak egy a bökkenő, hogy ez az arc a ti részetekről úgy festene, hogy minden 2. lány megfordul utána az utcán. Nem kell ledurrogni engem, de 3 diploma után és több száz pár megfigyelése után, még az egyetemista lányok többségénél is ezt az álláspontot figyeltem meg a fiúk arcával kapcsolatban. Persze vannak nem így gondolkozó, okos és értelmes lányok, de a többség (felsőoktatásban sem ilyen a többség) nem ezt követi, hanem próbál olyan párt szerezni, akire irígy a legtöbb társnő (mármint a vagyoni státuszára és a külső megjelenésére is). Nagyon sok ismerős hölgy, akik 23-25 évesek és elvileg be kellett volna, hogy nőjön a fejük lágya, még most is a facebookon fullos, már-már vérlázítóan jóképű pasik képeit küldözgetik egymásnak, ami elvileg 10 en éves korban le kellett volna, hogy csengjen náluk. Persze nem posztom ezt megítélni, de tény, hogy a többség 20 on éves felsőoktatásban rész vevő lány, még mindig valamilyen szinten álomvilágban él. Remélem te nem vagy ilyen.
10/19 anonim válasza:
Nem túl nagy, szeretheted, csak nem kapod meg...
HiHi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!