Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire véljem ezt a fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt a fajta viselkedést?

Figyelt kérdés

Egyik lány ismerősömmel egy ideje lettünk jóba.Kedves,aranyos lánynak ismertem meg.Facen bejeölt egy jó ideje,nemrég pedig meghívtam a szülinapomra és örömmel ejött. Most a napokban megbeszéltük h elmegyünk vásárolni(mondta,h ad tippeket mi mihez illik) rám írt facen,h van-e kedvem el mmeni én írtam,h igen és mikor lenne jó.Aztán nem írt erre semmit írtam neki egy sms-t,h megfeledkeztél rólam lányzó? Erre megint csak nem írt semmit.

Majd láttam h fent van fb chaten rá írtam és azon nyomban lelépett.Aztán hagytam,mert nem akartam,h úgy jöjjön ki,h zargatom...(Eddig ilyen még nem fordult elő,h 3x rá írjak)egyáltalán nem nyomutam meg amúgy is kölcsönös volt az egymás keresése.Aztán ma döbbenten láttam,h minden előzmény nékül letiltott facebook-ról.Legalábbis nem tudok egyáltalán rá menni az adatlapjára,még a képét sem látom...Ugye ez letiltás?

Semmi okot nem adtam erre hisz szeméyesen nem is beszéltünk,max vmi pletyának lehet az áldozata.De Őt nem beszéltem ki senkinek max vki vmi rosszat mondhatott rám mögöttem,vagy már én sem értem...Ráadásul Ő 23 éves nem a pletyikre kéne adnia,de lehet ez marhaság,h pletykára gondolok,de hát mi más leehtne?Esteleg még a randis sztorijaimra gondolok,h amiatt nem barátkozik velem,de azt is már régóta mondtam neki meg azok sem kiakasztóak max neki,mert elég konzervatív.De azóta nincs is ilyen történetem...

Vannak közös ismerőseink így lehet össze futunk...Ti mit tennétek ilyenkor? Szerintetek miért csinálta ezt?

Köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 13. 18:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Végül kiderült,h nem letiltott,hanem elvileg Ő lett letiltva faceről(deaktiválva lett a fiókja.)Aztán meg egyik napról a másikra fel lett oldva érdekes módon. Kb egy-két hónapja kommentelte az egyik hozzá szólásom facen meg írt privit.Azt írta,h ne haragudjak,h nem jelentekzett eddig csak sokat tanult meg így gy elfogalt .De sztem ez kamu szöveg...Aztán pár hete random mód össze futottunk az utcán néhány percre, viszonlyag kedves volt.Azóta írtam neki és nem válaszol...Nem igazán tom hova tenni ezt továbbra sem...

2013. jún. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!