Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csináljátok ezt?
Én ezt nem szoktam csinálni, tudok magamon uralkodni.
De akik ezt csinálják, azok csak olyan lányoknak szokták akik viszonylag jól néznek ki (mint arcra, mint test alkatra).
Ez nem feltétlen azt jelenti h járni akar veled, csak ha neked lenne kedved akkor lefeküdne veled. De vannak olyanok, akikkel ezt ne téveszd össze akik tényleg minden 2. csajnak ezt csinálják, ők inkább szórakozásból csinálják.
Ha viszont tudod h az a fiú csak max 3-4 csajnak csinálja, akkor szépnek talál (arcra, testre) és nem tud uralkodni magán. Ennyi.
11/11 jól leírta.
Én sem csinálom nyilvánosan, és uralkodom magamon.
Én imádom a szép formás popsijú nőket/lányokat.
Eszméletlen jó seggű a baártnőm, és imádom megfogni, rácsapni, seggénél fogva visszahúzni az ajtóból mikor indulna el otthonról. Imádom :) Szeretem őt, szerelmes is vagyok, és a testét is imádom. Minden porcikáját. :)
Ez szerintem szituációfüggő is, h előtte beszéltetek-e, v. csak így ismeretlenül, bár fura, ha nem ismer, h-h ezt csinálja, esetleg küldtél felé olyan jeleket, v. bármi lehet(de, h nektek semmi sem jó, pl. ha nem lép akkor biztos meleg, ect..).
Mer, ha ismer tán ez jött le neki, h veszed mondjunk a poént/lapot.
De mint írták előbbre nem bír magával, s így hozza tudtodra, általában tudják maguk türtőztetni.
(N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!