Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért csináljátok ezt?
Potato(es)-t szoktak írni/mondani egyértelmű vagy ostoba kérdésekre, kommentekre, megjegyzésekre, hozzászólásokra
Azért írtam ide, mert a kérdés vastag betűs része egyszerű általánosítás, az általánosításokra pedig allergiás vagyok
Az apró betűs rész kiderül hogy a kérdés voltaképpen az, hogy a kérdező fiú ismerősének felkeltette-e az érdeklődését, amit mi, internetes válaszadók aligha tudnánk megválaszolni, azzal pedig, hogy tippelgetnénk szerintünk mi és hogy, szerintem nem vinné előrébb a kérdést
Egyébként csak egy kérdés mennyi idős vagy?
Mivel 15-17 év között a fiúk előszeretettel tesznek szexuális megjegyzéseket (tudom én is ilyen voltam)
Ennek oka sokszor az szokott lenni külső kelti fel az érdeklődést, de nálunk például anno azok a lányok kaptak szexuális megjegyzéseket akiket nem vettek komolyan
Lehet, hogy a srác téged komolyabban vesz és ennek oka akár az is lehet, hogy tetszel neki, vagy pedig te magad is egy komolyabb lány vagy akit komolyan vesznek a többiek
biztos választ sajnos nem tudok adni, és bár azt mondtam találgatással nem jutunk előrébb a végén én is csak találgatni tudok
Elnézést kérek az értelmetlen potato kommentemért meg hogy itt magyarázgattam a jelentését
Nem a kérdés volt ostoba, csak én voltam hülye mert elsőre nem értettem a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!