Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Egyszer élünk" alapon megtenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Egyszer élünk" alapon megtennétek?

Figyelt kérdés
Belezúgtam minden igyekezetem ellenére egy nős férfiba. Tudom, hogy ő is vonzónak tart, ez nem kérdés. Én már nem bírom tovább és meg akarom mondani neki, hogy figyelj, ez van, és rábízom a továbbiakat. Ha úgy gondolja, hogy akar engem eléggé ahhoz, hogy bevállaljuk ezt, akkor benne vagyok, ha meg nem kellek neki, akkor továbblépek. De ezt az egymás kerülgetését már nem bírom tovább. Tudom, hogy megalázó ez egy nőnek, de már ez sem érdekel, mert az egyenes elutasítás is jobb lenne, mint reménykedni, hogy valamikor esetleg lehet valami.
2013. márc. 13. 14:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ő a munkatársad?

Hát..úgy döntesz, ahogy akarsz úgy is. Mondd el neki, hogy Te mit érzel

2013. márc. 13. 15:08
 22/25 A kérdező kommentje:
nem, nem a munkatársam
2013. márc. 13. 15:09
 23/25 anonim ***** válasza:

Én annyit tudok erre mondani, hogy szerintem semmi akadálya, hogy összejöjjetek, de legyen ennek egy feltétele: a férfi (sőt, adott esetben akár te magad is) merjen odaállni a párja elé és mondja el neki őszintén, hogy megszeretett/megkívánt egy másik nőt és le akar feküdni vele, így a párjának meglesz a joga, hogy eldöntse, ő maga mit tud, mit akar kezdeni ezzel a helyzettel!

Ha ezt a lépést kihagyjátok és enélkül jöttök össze, akkor a kettőtök közti viszony automatikusan együtt fog járni sunnyogással, hazugságokkal, becsapással, azzal a tudattal, hogy egy másik embert, a férfi feleségét, átveritek. Persze, egészen sokan vannak, akiknek ez nem jelent semmiféle terhet... lelkük rajta!

De ha kicsit elgondolkozol a dolgon: menne neked, vagy ennek a férfinak, hogy odaálljatok a felesége elé és elmondjátok neki, hogy mi a helyzet? Ha nem a válasz, akkor nem éreznéd magad cefetül, ha mégis megtennétek, és nem gondolnád azt a férfiról, hogy talán nem is annyira férfi?

2013. márc. 13. 16:08
 24/25 anonim ***** válasza:

"Nem kell belegondolnom, mert átéltem... és bizony én nem a nőt hibáztattam, hanem a férjem, aki nem gondolt rám, a feleségére és az újszülött gyerekére :S"

Ja és akkor a másik nő ártatlan igaz? Egy megcsalásban mindkét fél ugyananyira felelős.

De ha veled csinálnák meg, akkor az a bizonyos nő lenne a legnagyobb k*rva a világon. És ha te már átélted, akkor feljogosítva érzed magad, hogy megtedd? Végülis veled kib*sztak, akkor te is kib*szol mással, hogy neked jobb legyen. Hányingerem van az ilyen nőktől. És akkor még fel vagytok háborodva, hogy minden nőt lek*rvázunk. Hát a nagy részük az is.

2013. márc. 13. 16:12
 25/25 anonim ***** válasza:
Utolsónak tényleg igaza van! Te is megtapasztaltad milyen mikor megcsalnak és most engeded, hogy más is átélje ezt az érzést. Oké,kívánod meg minden, de azért vagy ember, hogy tudj parancsolni az ösztöneidnek. Ha jól vettem ki, neked is van gyereked,tégy úgy, hogy egyszer büszke lehessen rád.
2013. márc. 13. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!