Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Egyszer élünk" alapon megtennétek?
Ő a munkatársad?
Hát..úgy döntesz, ahogy akarsz úgy is. Mondd el neki, hogy Te mit érzel
Én annyit tudok erre mondani, hogy szerintem semmi akadálya, hogy összejöjjetek, de legyen ennek egy feltétele: a férfi (sőt, adott esetben akár te magad is) merjen odaállni a párja elé és mondja el neki őszintén, hogy megszeretett/megkívánt egy másik nőt és le akar feküdni vele, így a párjának meglesz a joga, hogy eldöntse, ő maga mit tud, mit akar kezdeni ezzel a helyzettel!
Ha ezt a lépést kihagyjátok és enélkül jöttök össze, akkor a kettőtök közti viszony automatikusan együtt fog járni sunnyogással, hazugságokkal, becsapással, azzal a tudattal, hogy egy másik embert, a férfi feleségét, átveritek. Persze, egészen sokan vannak, akiknek ez nem jelent semmiféle terhet... lelkük rajta!
De ha kicsit elgondolkozol a dolgon: menne neked, vagy ennek a férfinak, hogy odaálljatok a felesége elé és elmondjátok neki, hogy mi a helyzet? Ha nem a válasz, akkor nem éreznéd magad cefetül, ha mégis megtennétek, és nem gondolnád azt a férfiról, hogy talán nem is annyira férfi?
"Nem kell belegondolnom, mert átéltem... és bizony én nem a nőt hibáztattam, hanem a férjem, aki nem gondolt rám, a feleségére és az újszülött gyerekére :S"
Ja és akkor a másik nő ártatlan igaz? Egy megcsalásban mindkét fél ugyananyira felelős.
De ha veled csinálnák meg, akkor az a bizonyos nő lenne a legnagyobb k*rva a világon. És ha te már átélted, akkor feljogosítva érzed magad, hogy megtedd? Végülis veled kib*sztak, akkor te is kib*szol mással, hogy neked jobb legyen. Hányingerem van az ilyen nőktől. És akkor még fel vagytok háborodva, hogy minden nőt lek*rvázunk. Hát a nagy részük az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!