Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Egyszer élünk" alapon megtenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Egyszer élünk" alapon megtennétek?

Figyelt kérdés
Belezúgtam minden igyekezetem ellenére egy nős férfiba. Tudom, hogy ő is vonzónak tart, ez nem kérdés. Én már nem bírom tovább és meg akarom mondani neki, hogy figyelj, ez van, és rábízom a továbbiakat. Ha úgy gondolja, hogy akar engem eléggé ahhoz, hogy bevállaljuk ezt, akkor benne vagyok, ha meg nem kellek neki, akkor továbblépek. De ezt az egymás kerülgetését már nem bírom tovább. Tudom, hogy megalázó ez egy nőnek, de már ez sem érdekel, mert az egyenes elutasítás is jobb lenne, mint reménykedni, hogy valamikor esetleg lehet valami.
2013. márc. 13. 14:00
1 2 3
 11/25 fospuska ***** válasza:
az még szebb. :) egyébként a legtöbb elb@szott élet következményeinek felismerésekor ez a leggyakrabban hallott mondat: nem ezt akartam; nem gondoltam,hogy ez lesz belőle.
2013. márc. 13. 14:21
 12/25 anonim ***** válasza:
Én nem tenném meg inkább elkerülném és békén hagynám ha akarna valamit lépne ugy is de valószinüleg neki ez csak egy jó kis játékot jelent flörtölget de mégsem csalja meg az asszonyt, és szerintem értelmetlen megalázkodnod egy csókért vagy bármi másért ismerkedj keress olyat aki szabad lehet az nem olyan izgalmas de legalább kevesebben sérülnek
2013. márc. 13. 14:24
 13/25 anonim ***** válasza:

A felesége helyett jól megtépnélek az biztos!!!!

Nekem akármennyire tetszene vagy szeretnék valakit,biztos nem tennék tönkre egy családot!!!

19/L

2013. márc. 13. 14:40
 14/25 A kérdező kommentje:
aranyos vagy, 19 évesen még én is így gondolkoztam, de azóta tapasztaltam egyet és mást és kénytelen voltam megedződni... remélem neked nem kell!
2013. márc. 13. 14:43
 15/25 anonim ***** válasza:

Ha megedződtél volna, akkor nem kellene egy olyan pasi, aki nős.

Sőt...

2013. márc. 13. 14:45
 16/25 A kérdező kommentje:
Elhiszed, ha azt mondom, hogy nem a családi állapotába szerettem bele? Nem tudtam, hogy nős, már későn derült ki, akkor már nem volt visszaút...
2013. márc. 13. 14:46
 17/25 anonim ***** válasza:

Persze, azt elhiszem. De mikor megtudtad, hogy az , nem árándultál ki belőle? Mert akkor nem csak a családjával nem őszinte, hanem veled sem volt az.

A másik fele, pedig hogy azt írtad lehet, hogy egy együttlét vagy akár csak egy csók segít abban, hogy elfelejtsd. Ha ez egy nagy szerelem lenne, akkor azt mondanád, inkább hozzád se érjen, nem pedig azt, hogy feküdjetek le..

2013. márc. 13. 14:52
 18/25 A kérdező kommentje:
Én ennyire nem tudom uralni az érzéseimet, hogy jaj, hát ez erkölcstelen, ne érj hozzám! Nem, nagyon vágyok rá, mint férfira, és ezt az érzést nem tudom elfojtani magamban, akárhogy szeretném is és akárhogy emlékeztetem magam arra, hogy nem független. A vonzalom, a vágy akkor is fennmarad és előjön minden egyes alkalommal, amikor a közelemben van.
2013. márc. 13. 14:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Beszéltetek már erről? Honnan tudod, hogy ő ugyanezt érzi?
2013. márc. 13. 14:59
 20/25 A kérdező kommentje:
Mert elmondta, de azt hiszem ez nem volt szándékos részéről, csak kibukott belőle. Próbál azóta közömbösen viselkedni velem, de már mások is észrevették, hogy furcsa lett az elmúlt hetekben...
2013. márc. 13. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!