Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Wc para? Mit kezdjek ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wc para? Mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy a párommal már másfél éve vagyunk boldog táv-párkapcsolatban, havonta 2-3-4 napra vagy egy hétre találkozunk. Minden rendben köztünk sosem veszekedünk minden hülyeséget megbeszélünk, MÉGIS van egy nagy problémám. Mikor ittvan vagy én nála, nem tudok elmenni nagywczni. Tudom hogy nem kell róla beszélni csak kimenni és elintézni mégsem megy.. inkább visszatartom 1 hétig akár, mert tudom h ha eltünök 5-10 percre akkor tudni fogja mért vagyok kinnt annyi ideig és nem tudok ezzel a tudattal együtt élni :S Iszonyatosan szokott fájni a hasam emiatt, éjszaka meg felébredek arra hogy pukiztam akaratomon kívül és attól rettegek hogy ő is meghallotta (bár volt párszor h megvártam míg elalszik és akkor kimentem székelni mert már nem bírtam, de akkoris sírtam a wc-n mert szégyelltem magam h meghalotta esetleg a hangokat, aztán később rájöttem h wc papírral tompíthatok hangokat ):S a nagyobb mozgásigényű programokat is hanyagolom ha fáj a hasam emiatt és bizonyos ételeket is kerülök. ha úgyvan beveszek szén tablettát hátha jobban bírom... de ez nem állapot és nem hiszem hogy egészséges lenne :S a legroszabb az az egészben hogy ő sem megy el nálunk nagy wcre, tudom mert végig együtt vagyunk, és csak pisilni szokott. azt is mesélte hogyő pl nyilvános helyen (plázákban, koncerteken) nem tud még pisilni se, de másról már nem beszéltünk ebben a témában, pedig lehet ha látnám hogy ő lazán kezeli akkor nekem is könnyebb lenne az egész. Mit tehetnék hogy túltegyem magam ezen? előbb utóbb úgy is összeköltözünk akkor meg nem leshetem azt folyton hogy mikor megy el otthonról vagy ilyesmi...

21L

2013. márc. 13. 04:34
1 2
 11/20 anonim válasza:
Nagyon sok mindenben hasonlít a történetünk, én is annyi idős vagyok, mint te, szintén távkapcsolatban vagyunk, és 3 hetente találkozunk 4-5 napra. A problémám is ugyanez, és kezdtekben hasonlóan durva volt, mint nálad. Kb. fél éven keresztül egyszer sem tudtam elmenni náluk nagyvécére, és iszonyatos görcsökkel küszködtem, de ennek ellenére valahogy az inger sem jött, tehát ha elküldtem volna valahova, akkor sem tudtam volna elmenni..mert hiába fájt, egyszerűen nem kellett. Aztán egy idő után már konkrétan tnyleg nagyon kellett, és kénytelen voltam rászánni magam:D Szerencsére a vécé viszonylag messze van a szobájától, és van még1 plusz ajtó, amit be lehet csukni, és tompítja az esetleges zajokat:D De még így is meg kell nyitnom a vécében lévő csapot, mert egyszerűen biztonságérzetet ad a tudat, hogy így kevésbé hallható a dolog. Mostanában már nem csinálok ebből akkora problémát, mint régen, de azért még eléggé feszélyez a helyzet. Próbáld meg te is lazábban kezelni! Tudatosan is tenni kell érte, mert ez a gátlás nem fog magától feloldódni, sajnos.
2013. márc. 13. 07:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mindkettőtök a másik miatt nem mer elmenni nagy wc-re, egymást"buzdítjátok" úgymond erre a titkolózásdira. ez egy ördögi kör, és az egyikőtöknek meg kell törnie, mert ennek nem lesz így jó vége (nagyon nem egészséges visszatartani). legalább olyan szinten beszéljétek meg, hogy ha mindkettőtöknek ciki úgy wc-zni, hogy a másik közel van a wc-hez és esetleg hallja, akkor hangosítsátok fel a zenét addig, vagy valami ilyesmi. De amúgy ha kakilsz és egyből lehúzod még szaga sem lesz, meg a wc-papír is jó hangtompító (de erre már rájöttél).

A lényeg, hogy ez így nem mehet tovább, ő biztos nem meri felhozni a témát, mert érzi ő, hogy ez ciki neked, szóval szerintem hozd fel te. 1 hónap múlva már csak nevetni fogtok ezen.:)

2013. márc. 13. 07:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Reggel felkelés után egyből menj a wc-re, akkor könnyebben megy. Az se baj, ha bent vagy fél órát, próbálj ellazulni.
2013. márc. 13. 08:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, mert én is ilyen voltam régen. Az első főiskolás barátnőmmel szinte mindig együtt voltunk, már már együtt is éltünk. Nála én is zavarban voltam és nem mentem ki, amikor együtt voltunk. Szinte csak ha hazautaztam, akkor csináltam. Egyszer már annyira fájt a hasam, hogy muszáj volt kimennem és el akartam küldeni a csajt, hogy menjen haza. Ő meg nem értette, azt hitte szakítani akarok. Végül kidobtam a lakásból és végeztem a dolgom, de később se magyaráztam meg, miért dobtam ki.

Pár barátnővel később az egyiknél éppen ott aludtam és ott a wc a fürdőben volt. Ő fogta magát és amíg én a kádban fürödtem, ő tolt egyet. Elég meglepő volt, de legalább rájöttem, nincs ezzel semmi gond. Szükség nagy úr és nem kell szégyellni.

Jelenleg úgy oldom meg a helyzetet, hogy a szoba ajtaját becsukom, ahol tévézünk és ezzel jelzem, hogy jobb, ha nem jön ki, amíg vissza nem jövök. Ezt a módszert te is kipróbálhatnád.

Amit pedig most csinálsz azt felejtsd el, mert egyrészt egészségre ártalmas, rossz hangulatod lehet ilyenkor, amit nem ért a barátod és magát hibáztatja, vagy a kapcsolat végét látja már maga előtt. Valamelyikőtöknek el kell kezdeni, mert valószínűleg ő is ugyanebben a cipőben jár és zavarja, ha csinálnia kéne előtted, hallótávolságon belül. Egyszer kell csak erőt venni magadon, ez is egy szint a párkapcsolatban.

Hogy kicsit felvidítsalak, vannak olyan kapcsolatban élő humanoidok, akik egymás előtt gond nélkül finganak. Ezt szem előtt tartva lásd a problémád komolyságát és fontoságát.

F

2013. márc. 13. 09:58
 15/20 anonim ***** válasza:
38%
Te beteg vagy!
2013. márc. 13. 11:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljsen átérzem a helyzeted, kérdező, én is így voltam az első barátommal :/ Én mindig úgy oldottam meg, hogy náluk külön volt a wc a fürdőtől, és akkor mentem amikor ő fürdött. Aztán később együtt laktunk 2 évig, akkor is szinte mindig csak akkor mentem, amikor egyedül voltam itthon vagy fürdés előtt. ő ugyanígy. Utána meg egy olyan barátom lett, akivel valahogy már egy hét után témába került a sz@rás, és soha nem volt ilyen probléma! Most ezzel egyáltalán nem azt akarom, mondani, hogy csak ezért szakítsatok, de tudom, hogyha valami másfél éven keresztül tabutéma, akkor azt utána nagyon nehéz áttörni. De így nem lehet élni évekig. Szerintem is annyit tudsz tenni, hogy ha ki kell menned, kimész, becsukod a szoba ajtaját és kész. Tudni fogja, mi a helyzet, és ezzel feloldod az ő szorongását is.
2013. márc. 13. 11:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Hasonló helyzetben voltam/vagyok sajnos.

Lehet tényleg kéne neked egy pszichodoki, a volt biosztanárom régebben az emésztéssel kapcsolatban arról beszélt, hogy az ember alaphabitusától is függ mennyiszer megy el "nagywcre". Aki nagyon szorongós természetű sokáig tartogathatja, aki meg nem szinte "átrepül" rajta napi 1-2x is akár, és ennyi. Széntablettát SEMMIKÉPP nem ajánlom, úgy csak rosszabb lesz, jobban fog fájni a hasad, tovább "kell", hogy raktározza a szervezeted amit már nem kéne. Indokolatlanul ne vegyél be széntablettát, csak, ha megy a hasad.

A jó párkapcsolatok titka a BESZÉD!! :) Mondd el ezt a barátodnak valami "apropó" esetén, próbálj lazának tűnni előtte, úgy ő sem érezné magát feszélyezve ezt a témát tekintve.

Hajrá :)

L

2013. márc. 13. 14:43
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna hogy másnak is van hasonló problémája :S

Na amúgy próbáltam akkor eljárni wcre mikor fürdik, de hiába kellett volna, akkor mégsem ment... ugyanilyen volt amikor lement boltba is. Nem egyszerű ezt megoldani.

Többen mondtátok a dilidokit, de nem igazán van pénzem ilyen dolgokra.. ad2 : régebben jártam pszihológushoz és nekem nagyon rossz élmény volt, mert kényszerítettek a gyermekjólétisek , persze más okból de ez épp elég volt.

Fura, hogy a menstruációról meg szoktunk beszélgetni, mindíg megkérdezi hogy hogy vagyok, azt is kérdezte már hogy mit használok tampont vagy betétet.

Egyébként volt már hogy sikerült úgy hogy itt volt, mert nagyon kellett, de ezt írtam is. Olyankor mikor visszajöttem gyorsan elkezdtem beszélni valami random hülyeségről, nehogy véletlen rákérdezzen hol voltam annyi ideig :S

Olyan hülyeség ez az egész para, azt hiszem mi nők elég furán tudunk viselkedni annak érdekében, hogy a párunk tökéletesnek lásson minket... de milyen áron...

2013. márc. 13. 16:48
 19/20 anonim ***** válasza:
nincs olyan h tökéletes nő, mert a tökéletes nők nem igaziak.egyébként sztem a tökéletes hamar unalmassá válik:D
2013. márc. 13. 17:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Ettől én is félek mindig, mert mkkor nála alszok, mindig rámjön a sz@rás. Persze az csak egy nap, azt ki lehet bírni. De mikor nyaralni elmentünk, akk közölte h ő el fog menni, ha kell. Így is lett, szegénxnek biztos égő volt, mert hatalmasakat fingott, én meg a vekony falon át hallottam, egy párnát raktam a fejemhez, ugy nevettem :D

De aztán nekem is kellett, és végig ott rögögtem a wc-n, mondtam neki h addig menjen a tv, h nehogy ugyanugy járjak :D

Nem volt egyszerű, de vicces volt az első sz@rás, a titka az, hogy beszéljétek meg...vagy célozz rá h fáj a hasad, én ugy hoztam szoba pl :)

Bocsi a hibakért, telorol vagyok :) sok sikert!

2013. márc. 16. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!