Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a lánnyal? Folyton csak panaszkodik és féltékenykedik.
nem önértékelési zavaros, hanem kamasz.
önértékelési zavarral 20-as vége, 30 feletti nőknél érdemes egyáltalán elkezdeni foglalkozni - addigra esetleg megtalálta magát, tudja mit akar.
ami meg a konkrét kérdést illeti: tippre van valami a viselkedésedben, ami ezt kiváltja.
ja, a szeret - 2 hét után olyan nagy szerelem nem hiszem, hacsak nem régóta ismeritek egymást, és korábbi barátság/ismeretség alakult át...
"A nőket nem megérteni, hanem szeretni kell."
Ezt 17 év alatt megtanultam:D amúgy adsz féltékenységre okot? mert lehet az a baja.:D
a barátnőd még gyerek és az önbizalma jelenleg 0%...
ebben az esetben nem beszélhetünk párkapcsolatról véleményem szerint, mert akinek 0 az önbizalma, az a másikra csak támaszkodik...ezzel próbálja az önbizalmát felfelé húzni, de ezzel a te energiáidat lehúzza...olvass Csernust :D :D
"mert akinek 0 az önbizalma, az a másikra csak támaszkodik...ezzel próbálja az önbizalmát felfelé húzni, de ezzel a te energiáidat lehúzza"
Pontosan így van én is ilyen lennék csak nem vagyok csaj, de hát ez van, ezt osztották!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!