Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy társ? Mire jó?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 21:38
11/18 Shai-Hulud válasza:
Hogy legyen aki megbökdös néha...
Azért az jól esik az embernek.
12/18 A kérdező kommentje:
hát de erre vannak barátok is, nem ?
2013. márc. 12. 22:04
13/18 anonim válasza:
Az intimitáson kívül nagyjából igen. :)
14/18 fospuska válasza:
aki csak járt,dugott,vagy együtt lógott valakivel és életében nem volt még társa,annak teljesen felesleges elkezdni magyarázni.
ma 21:46 :
erre majd emlékezz,amikor úgy 60-70 körül a gyerekeid (ha lesznek)meg a haverjaid már rég leszarnak,te meg visszadumálsz a tévének unalmadban.:)
15/18 anonim válasza:
azért kell hogy legyen valaki, ha társasozni akarok, meg csináljon nekem kaját ha éhes vagyok...és ne már minden reggel nekem kelljen felkelni megetetni a macskát. na jó, persze az intimkedéshez is kell.
16/18 anonim válasza:
"Hogy megoszd vele azokat a titkokat, amiket senkinek nem mondhatsz el.
"
Hát, ha az elhárításnál dolgozol ezt nem fogják nagyon értékelni...
" Hogy legyen aki megbökdös néha...
Azért az jól esik az embernek."
17/18 anonim válasza:
Valakinek csak a szexre, valakinek meg hogy csak legyen egy párja, azt jólvan, valakinek mint ez a kettő, valaki meg az ellenkező nemből is barátnak tekint mindenkit, ha nem jőn el az, aki iránt, olyat fog érezni, mint amit soha senki iránt, mindegy pajtás menj aludni.
18/18 anonim válasza:
Jo kerdes. En spec jol megvagyok egyedül. Föleg, ha a valasztekot nezem...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!