A lányom meg van örülve az Akita kutyáért ( Hacsi a leghüségesebb társ), mit kell rola tudni mielött beszerezzük,? tudom Japán kutya, de egy kertesházba mire lenne szüksége? Tehát érdemes gondolkodni rola h beszerezzük?
Első vagyok.
Az egyik ismerősömnek van egy akitája(de az amerikai fajta),még kölyök,nagyon édes,és nagyon selymes szőre van!:)
Első vagyok.
Én is 14 vagyok,és az ismerősöm szerint én még nem vagyok elég,hogy is mondjam,"nagy"ahhoz,hogy akitám legyen.Nem tudom,miért,talán mert makacs kutya,ahogy a cikkben is írják,"csak következetes,magabiztos gazdának való".És tényleg nagy,erős kutya.:)
A film nagyon szép, de az élet egy kicsit más. Nem vagyok biztos benne, hogy ennyi alapján kellene a fajta mellett döntenetek. Az Akita elég domináns, azonos nemű kutyával nem igazán jönnek ki. Kezdő kutyatartónak, olyannak, aki nem elég határozott és tapasztalt, nem javasolható.
Ezen az oldalon az Akita Inu -> Az akita inu viselkedése menüpont alatt bővebb leírást is találsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!