Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nem meleg..
sokan le hímk@rvázzák mert kb.hetente fekszik le más lányokkal,állítólag azt mondta egy interjúban hogy biszex,de szerintem ez kamu,és a One Direction másik tagja,Louis Tomlinson az egyik legjobb barátja és sokan azt hiszik hogy melegek mert nagyon jóban vannak,videónaplókban,interjúkban úgy csináltak mintha smárolnának stb..és utána lett Louis-nak csaja,írtak neki twitteren 'Larry-vel' kapcsolatban(így hívják őket)és mondta hogy az egész kamu,nem igaz és azóta kicsi eltávolodtak egymástól.
én is bírom a számaikat, de halljátok csajok ha a sztárokra gerjedtek csak akkor egyedül fogtok meghalni :3
Meg amúgy se a képe tetszik hanem maga a tény hogy híres...
F19
Helyesnek helyes, a hangja is nagyon jó (ô a legjobb a bandában szerintem). De elvbôl nem hallgatok One Direction-t.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!