Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok az elvárásaim a nőkkel szemben? (tesztsor)
(18 életkor felett)
Van kulturált hobbija, elfoglaltsága ha unatkozik, amiért rajong, bármikor. Könyveket olvas és/vagy színházba is jár. (15pont)
Tud főzni (5pont) , sütni is (+ 10pont).
Nem dohányzik( vagy leszokóban van). Nem volt még részeg. Nem kövér (vagy fogyózik erősen). (10 pont)
Van saját véleménye, elképzelése a dolgokról, használja az eszét, 4 átlag felett teljesít. (10pont)
Nem jár szoláriumba, nincs piercing, nincs tetkó, nem szőke. (10pont)
Természetbarát (10 pont)
Volt már igazán piszkos, izzadt, kisebb fizika munkától mások előtt (gyümölcs szedés, avarseprés, bármi) (30pont)
A pontszámok a súlyozást érzékeltetik.
18 felett pipa
imádok olvasni
tudok főzni,és sütni
leszoktam félig,voltam már csatak részeg,nem vagyok kövér,hát itt nem jár sok pont
van saját kialakult véleményem,megjegyzem,butaság az intelligenciát az átlaggal összefüggésbe hozni
heti 1x szolizom,3 pc-m van és 6tetoválásom,a hajam szőke,asszem ezért sem jár sok pont
szeretem a természetet
volt már piszkos mások előtt? ez milyen perverzió?
amúgy meg hidd el,hogy nem ez fog számítani. Volt egy pasim,akinek ugyanilyen feltételei voltak: ne legyen szőke,nagymellű,feltűnő,tetovált,pc-s a lány.Borzasztóan belém szeretett,feleségül is akart venni,szakítottunk,de azóta is utánam sír. Ezt azért írom,hogy érzékeltessem,mennyire nem számít a listád,ha valaki igazán megfog.
Rád mennyire igazak a fentiek? Mert csak akkor jogos, ellenben erősen képmutatás.
Nem mintha alkoholista lennék, de ez a ponton megakadt a szemem: "Nem volt még részeg.".
Te sem?
Ha antialkoholista vagy, nem szóltam.
Az 5. talán már túl sok, azért azt szerintem ne várd el ennyire, hogy ne legyen se tetkó, se piercing, szoli... egy-két szolidabb tetoválás, piercing, vagy annyi szolárium, hogy ne legyen hullafehér, szerintem téged se zavarna, de gondolom te főképp a durvább verzióra értetted - a tele varrt, tűzdelt, szétszolizottakra. Természetes szőkéket remélem nem ítéled el csuklóból. A hidrogénezett hajúak megérdemlik.
4 átlag felett teljesít --> egyetemen? Mert ott gondolom közel se egyszerű. Édesanyám most is tovább képzi magát, negyvenöt évesen, de rajta látszik, hogy sokat kell magolni, hogy négyes átlag felett valaki jól teljesítsen. Van, aki okos, de egyszerűen sose fog 3,5 átlagnál többet elérni, szerintem ne jegyekben (de 3,5 alá ne menj), hanem ezt általános műveltségben mérd.
A többi szerintem se nagy elvárás.
Amúgy én olyan 75 pont körül teljesítek, mert még csak tanulok sütni-főzni, de ha a kezdő ételek és sütik jó elkészítését belevesszük, akkor megütöm a 90-et. Nekem például ha belegebednék se menne a 4-es átlag, mivel diszkalkuliás vagyok, és a reál tárgyak nagy részéből hármas, de sajnos előfordul, hogy kettes vagyok. Humán tárgyak mind ötösek, kivéve töri, az négyes.
(Na jó, meg még nem vagyok 18 felett.)
Nem vagyok főnyeremény, meg nem is képmutatás ez, meg nem beképzeltség. Csak kíváncsi voltam rá, mert olyan ritkán teljesülő elvárások ezek ma, h csak na.
Tisztelem, aki tagja ennek a limitált szériának :)
Szerencsére azért néha össze lehet velük futni, és olyankor én érzem magam butának.
Én nem tölteném ki a tesztet, mert nem férfira szabott, de ha valaki összeír hasonlót, akkor fogok rá válaszolni, és jelölöm magam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!