Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már kizáró és elrettentő ok az, ha valakinek nincs facebookja?
Figyelt kérdés
Egyéb okokból nem vagyok fent,de ha ezt egy lány meghallja,akkor egyből kiakad és hülyének néz.
Nem írok rá arra,aki azt írja,hogy nincs így,tehát nem privát vadász a kérdés.
2013. márc. 11. 22:45
71/96 anonim válasza:
nem ismersz! csak egyszer megláttam a nevedet! :)
72/96 A kérdező kommentje:
Értem.
Amúgy Gigi is gyk-zik,már vele is összefutottam itt
2013. márc. 11. 23:59
74/96 A kérdező kommentje:
Igen,én írtam neki,hogy ismerem-e,mert egy kérdésnél nagyon reklámozott valaki,de pont ahova írtam,az utolsó válasz,az volt ő.
2013. márc. 12. 00:04
76/96 A kérdező kommentje:
Amúgy mi a sorozatjunkies neved?
Csak,hogy tudjam,hogy még kivel találkoztam itt.
2013. márc. 12. 00:08
77/96 anonim válasza:
azt biztos, hogy nem árulom el! :) nagyon sokan ismernek a neten ezen a nevemen! :)
78/96 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom kritikákat is szoktál írni.
2013. márc. 12. 00:13
79/96 anonim válasza:
nem, azt nem! :D amúgy olyan sokszor nem is írogatok az oldalra, inkább csak olvasom a híreket. viszont a nevem elég egyedi és az ismerőseim simán felismernének! :)
80/96 A kérdező kommentje:
Értem.
2013. márc. 12. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!