Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már kizáró és elrettentő ok az, ha valakinek nincs facebookja?
Egyéb okokból nem vagyok fent,de ha ezt egy lány meghallja,akkor egyből kiakad és hülyének néz.
Nem írok rá arra,aki azt írja,hogy nincs így,tehát nem privát vadász a kérdés.
Sajnálom :D
Amúgy nem a nevem miatt,és nem jó kedvemben nincs.
És aki ezzel menőzne,az sem teljesen ép.
Biztos.
Ja és aki azt mondta,hogy emiatt kapok egy rakat privátot,annak mondom,hogy
1. nem azért írtam
2. a kérdésben is benne van hogy ez nem vonzó,sokkal inkább elrettentő
meg kell őket is győznöd arról, amiről minket is próbálsz
(nem figyelemfelhívásból nincs fb reg.-ed, nem vagy nyomorék, tömeggyilkos, rendes, alapértelmezett gyilkos, nincs olyan titkolnivalód, ami indokolná, hogy nem regisztráltál)
Hát ha valakinek ez kizáró ok, az olyan is.
Na már most mivel ugye a többség regisztrálva van, már az a furcsa, hogy van aki nincs. 2-3 éve azt sem tudtam, hogy létezik az az oldal. Soktól hallottam akkor már róla, kíváncsiságból beregisztráltam a végén. Annyira népszerű lett a facebook, hogy bárkit keresnék másik közösségi oldalon, egyszerűen oda már be sem lépnek, azok lejárt lemezek, most ez a menő.
Nem tudom miért akadtak ki azok a személyek, elmaradottnak gondolják szerintem azt akinek nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!