Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen mentél el elsőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen mentél el elsőnek egy igazi buliba?

Figyelt kérdés
Úgy értem egy igazi, nagy buli, ahol sokan voltak, volt pia, nők, pasik, minden. Akár szórakozóhely, akár házibuli. Miért mentél el?
2009. szept. 14. 14:55
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, hogy nem engednek. A mai kis tinipuncik mit meg nem engednek maguknak discokban. Röhej... ÉS a szüleiket is megnézném, hogy tudják e mit csinálnak hétvégenként a kislányaik...
2009. szept. 14. 18:40
 12/13 anonim ***** válasza:

14 évesen voltam elsőnek. Én nem éreztem korainak dolgot. Azóta sem ittam, cigiztem, drogoztam egy buliban sem:)

17/f

2009. szept. 14. 19:45
 13/13 anonim ***** válasza:
14
2009. szept. 14. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!