Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen mentél el elsőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen mentél el elsőnek egy igazi buliba?

Figyelt kérdés
Úgy értem egy igazi, nagy buli, ahol sokan voltak, volt pia, nők, pasik, minden. Akár szórakozóhely, akár házibuli. Miért mentél el?
2009. szept. 14. 14:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
kort/nemet írjatok légyszi, meg egyéb részletek is jöhetnek, pl mit csináltál stb:)
2009. szept. 14. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Gáz vagy nem gáz, de én már 19 éves voltam. Egyetemen volt. :) Annyira mondjuk nem bánom, hogy így történt, jó volt ez így. 21/l
2009. szept. 14. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
14 voltam... házibuliba mentem azt hiszem :D erre nem vagyok büszke de a nagy részére nem is emlékszem mert nagyon részeg voltam :D mostmár inkább csak hébe-hóba iszogatok az ilyen összejöveteleken :D 16/L
2009. szept. 14. 15:05
 4/13 anonim ***** válasza:

még sosem voltam, nem bírom a tömeget, nem szeretem a piát-cigit, egyszóval nem nekem való :D

16/L

2009. szept. 14. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:

14 - De nem ittam, Apukammal es a barataival voltam eloszor, mert egyedul nem engedett volna el.

24L

2009. szept. 14. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Még nem voltam, nem is bánom.

Nem szeretnék olyan szánalmas kis csicska lenni, mint pár régi osztálytársam. Menőznek azzal, hogy ők milyen nagyok, hogy már cigiznek, és minden hétvégén berúgnak. Szerintem ez egyszerűen szánalmas :S

14/L

2009. szept. 14. 17:36
 7/13 anonim válasza:
Attól, hogy van pia, cigi a buliban (vagy discoban) még nem feltétlen cigizel, meg iszol. Egy discoban ez nem törvényszerű... De látom itt senki se jár szórakozóhelyekre. Én pl 11 voltam, mert nővérem pasijának volt discoja, és én is mentem. Most 19 vagyok, minden hétvégén discoba járok, sosem iszok, cigizek, drogozok, mégis pörgök...
2009. szept. 14. 18:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Igazi buliban?Hmmm 15 évesen asszem:)
2009. szept. 14. 18:20
 9/13 anonim ***** válasza:
ups bocsi azt lehagyatam hogy 21 éves kismama:D
2009. szept. 14. 18:20
 10/13 anonim ***** válasza:

igazi buliba sose voltam még.csak azért bánom,mert így én lúzernek számítok és -vannak ugyan barátaim,de lányok- a fiúk szinte észre se vesznek!Pedig jó lenne ha lennének fiú haverjaim:(

Természetesen nálunk is volt suli-diszkó...de az nem olyan.Szóval 5-8-ig tartott,sz.r volt a dj ergo a zene is,alig voltak:(

Most viszont a gólyatáborba volt diszkó rohadt jó volt:P jó a volt a Dj. jó beszólásai voltak,jó volt a zene,jó volt a társaság szóval jól éreztük magunkat:D 2hét múlva megint lesz diszkó a suliban a gólyaavató után(: nagyon várom:D:P

Egyébként diszkóba tuti nem mehetek még pár évig:( a szüleim 7-ig engednek el!Szóval ha lassacskán HÁZI BULIBA elengednek 11-12-ig MÁR ÖRÜLHETEK!!!Elég szigorú apám van:(

14/L

2009. szept. 14. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!