Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell lerib@ncozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell lerib@ncozni egy lányt ha játszadozott egy fiúval?

Figyelt kérdés
Rövoden, van egy fiú akinek először csak tetszettem. Én kezdeményeztem az ismerkedést mert bejött külsőre, viszont később meggondoltam magam mert olyan kis csendes visszahúzódó srác, sőt szerintem még barátnője sem volt, és azt hazudtam neki, hogy van barátom. Továbbra sem kerültem a társaságát, jól esett hogy tetszem neki. Később megtudta hogy átvertem és jól letolt hogy miért csaptam be meg miért nem lehetett megmondani hogy nem lehet közöttünk több barátságnál, meg hogy ő közben nagyon belém zúgott. Szerinte játszadoztam vele és le is rib@ncozott, szerintem nem jogosan. Ti mit gondoltok? Sőt szerintem ez még csak nem is volt játszadozás...
2013. márc. 11. 19:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%
Szemétláda gerinctelen alak vagy! Rmélem, te is megkapod ugyanezt!! még fel is pofozhatott volna örülj h ennyiel megúsztad... meg amit itt kapsz...
2013. márc. 11. 19:42
 12/32 anonim ***** válasza:
78%
Azért kell ri.bancozni mert egy idi.ota vagy.Az emberek nem játékszerek.Az embernek vannak érzései,de neked nincs mert valóban egy kis ribi vagy.Én lehet hogy fel is képeltelek volna ennek fejéban te kis id.iota.
2013. márc. 11. 19:45
 13/32 anonim ***** válasza:
77%
Na jó nagy ribi vagy, ha a játszadozás nálad teljesen normális, remélem valami pali veled is csak játszik, te jól bele esel, majd egy dugás után közli veled, hogy csak barátok lehettek, vagy lelép!
2013. márc. 11. 19:50
 14/32 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagy ribanc. Csak hazudós.

Egyébként meg igazából nem értem, itt a hőbörgést. Ha, teszem azt ti találkozgattok egy csajjal, aki először szimpatikus, majd minél jobban megismeritek, rájöttök, hogy mégsem tudjátok vele elképzelni a dolgot (akármilyen okok miatt), és azt mondjátok neki, hogy figyelj, bocsi mégsem, akkor az nem szemétség? Nem, nem szemétség. A helyzet viszont az, hogy a kérdező is "meggondolta magát" ilyen olyan okokból kifolyólag, de mivel ő lány, egyből el van hordva mindenféle ribancnak. Egyáltalán nem vagytok hímsoviniszták.

Az ismerkedés még nem jelent elkötelezettséget, és az ismerkedés alatt döntöm el, hogy akarok-e valakitől valamit komolyabban vagy nem. A kérdező ott hibázott, hogy össze-vissza hazudozott arról, hogy pasija van. Nem kellett volna. Vagy ügyesebben úgy, hogy ne derüljön ki az igazság.

2013. márc. 11. 20:16
 15/32 anonim ***** válasza:
68%
Az utolsó előtti előtti mondatod megadja a választ a hőbörgés nemértésedre 14-es.
2013. márc. 11. 20:30
 16/32 anonim ***** válasza:
45%
Miért, te automatikusan beleugrasz egy komoly kapcsolatba olyannal, akivel csak ismerkedsz, és mondjuk kicsit nem szimpatikus? Vagy te amint meglátsz egy csajt, egyből azt tervezed el, hogy néz majd ki a szülőszobán? nem gondolnám.
2013. márc. 11. 20:35
 17/32 anonim ***** válasza:
olvasd már el még egyszer h mit írt a kérdező meg te ott a végén. nem arról van szó h baj h meggondolta magát, hanem ahogy rendezte ezt
2013. márc. 11. 20:42
 18/32 anonim ***** válasza:
58%

Elolvastam. Írtam is, nem az a baj, hogy meggondolta magát, hanem az, hogy hazudott. Vagy hogy nem jól hazudott. TE elolvastad a válaszomat?

A szitu könnyű:

1. tetszett neki egy pasi külsőre, kezdeményezett - jól tette, tökös csaj, rengeteg pasi nem is mer ilyet lépni.

2. igen ám, de kiderült, hogy valamiért nem szimpi neki - ez megtörténik bárkivel, tudjuk, a külső nem minden.

3. a kérdező ahelyett, hogy elmondaná, hogy mi a helyzet, inkább azt mondja, sorry, pasim van - ez egy nagy ótvaros hazugság, és hát, hazudni nem szép dolog, főleg akkor, ha

3. a hazugság kiderült - ami viszont ciki.

4. a pasi megsértődött - jogosan.

De az, hogy valaki hazudik ribanccá tesz-e valakit? NEM. Egyszerűen csak hazudóssá.

És nem, ez valóban nem játszadozás, ez hazugság volt.

2013. márc. 11. 20:48
 19/32 anonim ***** válasza:
56%
elszámoztam a remek kis listámat. a kutyafáját.
2013. márc. 11. 20:48
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként azért ribancoznak le, kérdező, mert, mint láthatod az itt megnyilvánuló pasik, és az is, akit te kifogtál, utálják a nőket.
2013. márc. 11. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!