Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell lerib@ncozni egy lányt ha játszadozott egy fiúval?
Nem vagy ribanc. Csak hazudós.
Egyébként meg igazából nem értem, itt a hőbörgést. Ha, teszem azt ti találkozgattok egy csajjal, aki először szimpatikus, majd minél jobban megismeritek, rájöttök, hogy mégsem tudjátok vele elképzelni a dolgot (akármilyen okok miatt), és azt mondjátok neki, hogy figyelj, bocsi mégsem, akkor az nem szemétség? Nem, nem szemétség. A helyzet viszont az, hogy a kérdező is "meggondolta magát" ilyen olyan okokból kifolyólag, de mivel ő lány, egyből el van hordva mindenféle ribancnak. Egyáltalán nem vagytok hímsoviniszták.
Az ismerkedés még nem jelent elkötelezettséget, és az ismerkedés alatt döntöm el, hogy akarok-e valakitől valamit komolyabban vagy nem. A kérdező ott hibázott, hogy össze-vissza hazudozott arról, hogy pasija van. Nem kellett volna. Vagy ügyesebben úgy, hogy ne derüljön ki az igazság.
Elolvastam. Írtam is, nem az a baj, hogy meggondolta magát, hanem az, hogy hazudott. Vagy hogy nem jól hazudott. TE elolvastad a válaszomat?
A szitu könnyű:
1. tetszett neki egy pasi külsőre, kezdeményezett - jól tette, tökös csaj, rengeteg pasi nem is mer ilyet lépni.
2. igen ám, de kiderült, hogy valamiért nem szimpi neki - ez megtörténik bárkivel, tudjuk, a külső nem minden.
3. a kérdező ahelyett, hogy elmondaná, hogy mi a helyzet, inkább azt mondja, sorry, pasim van - ez egy nagy ótvaros hazugság, és hát, hazudni nem szép dolog, főleg akkor, ha
3. a hazugság kiderült - ami viszont ciki.
4. a pasi megsértődött - jogosan.
De az, hogy valaki hazudik ribanccá tesz-e valakit? NEM. Egyszerűen csak hazudóssá.
És nem, ez valóban nem játszadozás, ez hazugság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!