Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell lerib@ncozni egy lányt ha játszadozott egy fiúval?
Figyelt kérdés
Rövoden, van egy fiú akinek először csak tetszettem. Én kezdeményeztem az ismerkedést mert bejött külsőre, viszont később meggondoltam magam mert olyan kis csendes visszahúzódó srác, sőt szerintem még barátnője sem volt, és azt hazudtam neki, hogy van barátom. Továbbra sem kerültem a társaságát, jól esett hogy tetszem neki. Később megtudta hogy átvertem és jól letolt hogy miért csaptam be meg miért nem lehetett megmondani hogy nem lehet közöttünk több barátságnál, meg hogy ő közben nagyon belém zúgott. Szerinte játszadoztam vele és le is rib@ncozott, szerintem nem jogosan. Ti mit gondoltok? Sőt szerintem ez még csak nem is volt játszadozás...2013. márc. 11. 19:24
1/32 anonim válasza:
te kezdeményeztél mert bejött külsőre?lebuktál,és lebuktattad nőtársaidat is...te ku.rva...
2/32 fospuska válasza:
a ribanc kicsit erős,de kívánok neked hasonló finomságokat a következő palitól,akibe beleszeretsz.
3/32 anonim válasza:
Ne hari:
Azért mert az vagy. Az emberek nem játékszerek, az ézéseik főleg! Gondolj erre, amikor veled szórakoznak.15l
4/32 anonim válasza:
Igaza van,az vagy.Minek akarsz ismerkedni,ha utána hipp-hopp máris meggondolod magad?
6/32 ktk312 válasza:
De nem értem! Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miben különb egymástól a két nem? :)
Ugyanúgy van jó fej és köcsög is mind a két oldalon. Mondjuk nekem se tetszene, de az szerintem is gerinctelenség, hogy hazudod a barátodat... Nincs merszed megmondani vagy mi? ;)
És az, hogy nem volt még barátnője? Akkor elismerés neki,hogy volt mersze elhívni téged, bár ugyan úgy belenyúlt a sz*rba mint én annak idején :D
7/32 anonim válasza:
Tudod ez milyen érzés gyökér? Kamuzol miközben tudod hogy mennyire tetszettél neki... annak az amúgy is k/rva nagy egódnak azért jól esett, mi?
8/32 anonim válasza:
Jah, még a végén ő lesz a hibás nem??! Nem vagy r*banc de remélem ezt még egyszer visszakapod.:D:D
9/32 anonim válasza:
és a férfiakat mert kell egyböl leugatni ha ugyanezt megcsinálják?;)
10/32 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogyan élvezted a társaságát, de én sem értem, a "van barátom" melyik részét nem értik meg néhányan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!