Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja lehet anak a lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet anak a lánynak aki elájult amikor együtt voltam vele?

Figyelt kérdés

írtam ide ki kérdés de ki törölték. mondtátok több dolgot is hogy drogos de miért lenne drogos?? meg hogy beteg, hogyan beteg? Elájult egy lány miközben csináltuk. Internet megismertem egy láyt aki kalandot keresett, felnőttek vunk már és szerintem ebbe semmi rossz nincsen! szóval szereti a szadot és ki akart probálni dolgokat.... Elkezdtük, egy darabig jó volt aztán kiakadt és elájult és nem mertem mentöt hívni mett mégis hogy magyarázom meg?? éleszgettem, szerencsére semmi baja felkelt az ágyamba fekszik, és ma már nem is fog haza menni úgy néz ki.... Amikor felkelt percek múlva akkor úgy nézett mint aki azt se tudja hol van és hiába beszéltem hozzá, csomo ideig csak bámult aztán amikor megszülalt teljesen elváltozott a hangja és kérte, hogy öleljem át. Én átöleltem, utána mondta, hogy nagyon álmos és elaludt... És most ott van az ágyamban.... Én alig ismerem ezt a csajt. Mit csináljak már? Légyszí, ez nem kamu, tudom hogy hihetetlenül hangzik, de nem viccelek. sajnálom is meg be is vagyok parázva rendesen. Amikor elájult azt hittem szívinfarktust kapok...

Azóta felébredt egyszer és mosojgott, szerencsére semi baja és ivott gyümölcslevet ez már szinte röhejes...

2013. márc. 11. 00:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de nagyon nagy hülye vagy! és több szempontból is. Leállsz egy vadidegennel, azt se tudod ki az. Majd ha nemi betegséget kapsz tőle, akkor se felejtsd el ezt a kis hazárdírozást. Másik, hogy képzelem mi folyhatott ott, simán lehet, hogy oxigénhiány miatt ájult el, de ebbe bele is lehet halni, példának okáért ilyen szexuális játszadozás közben halt meg az INXS énekese is, ez nem vicces!

Azt nem gondolnám, hogy őrült lenne, simán az ájulás hatása, de ha ennyire menő vagy, hogy vadidegenekkel kúrsz, kíváncsi lennék mennyire lettél volna menő egy hullával a lakásodon, talán ez jó lecke volt egy életre!

2013. márc. 11. 02:29
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

21! david carradine volt így, oxigénhiányos állapotban

nem tudom mennyire ismerted meg a csajt, de szexkapcsolatnál is kell a bizalom, persze az őszinteség is

mennyit dumáltál előtte, máskor jobban figyelj, mert ez nem normális dolog, ez most Neked nem jött be, majd legközelebb

ma mi volt? N

2013. márc. 11. 09:15
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett a lányal?
2013. márc. 11. 12:44
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
A f*sznak fojtogattad? Még jó hogy elájult!
2013. márc. 11. 13:28
 25/26 A kérdező kommentje:
Hazament reggel
2013. márc. 11. 21:31
 26/26 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy régen történt a dolog,de azóta találkoztatok?
2019. okt. 18. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!