Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek olyan fiúk, akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan fiúk, akik nem fekszenek le lányokkal?

Figyelt kérdés
Léteznek olyan fiúk, akik csak úgy el vannak egy lánnyal hátsó szándék nélkül, és alvásnál is max átölelnek de nem kapnak kangörcsöt? :D
2013. márc. 10. 18:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Soha?

Olyan nem.

2013. márc. 10. 18:26
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem soha nem, csak kibírnának e egy ilyen kapcsolatot (nem szerelmit).
2013. márc. 10. 18:29
 13/28 anonim ***** válasza:

helike13!

Gondolom a 13as a neved mögött az életkorodat jelzi szóval nálad még nem igazán aktuális a kérdés >.<

2013. márc. 10. 18:30
 14/28 anonim ***** válasza:

Tehát egy barátot,aki ellenkező nemű,de összebújva tévézünk?

Szerintem ott előbb,utóbb valaki többet fog érezni,még akkor is ha nem meri ki mondani.

2013. márc. 10. 18:33
 15/28 anonim ***** válasza:
*kimondani
2013. márc. 10. 18:34
 16/28 anonim ***** válasza:
szerintem lehetséges. ha egy pasival tényleg csak testvéries baráti viszonyban vagy, simán belefér, hogy adott esetben vele aludj, anélkül, hogy tartanod kéne a fejleményektől. nekem is van ilyen barátom, és másokról is tudom, hogy előfordul
 17/28 anonim ***** válasza:
Olyan volt, hogy összeölelkezve aludtunk, de kb végig állt neki elmondása szerint.
 18/28 anonim ***** válasza:

Papok?

Persze, biztos van olyan fiú, aki képes megemberelni magát, és nem rámászni a lányra. Biztos vannak fiúk, akik szeretnek csak úgy összebújni. De ha kölcsönösen szeretik egymást, akkor néha-néha biztos lefkeszenek.

Talán még a "házasságig szűz leszek" kifogást lehetne említeni, de fiúknál ez ritka :D

2013. márc. 10. 18:37
 19/28 anonim ***** válasza:

"Úgy képzelem ezt el a fiúknál, hogy az agyuk hátsó részében ül egy hülye kis manó... Szexuális Manó! :D Vagy mi. :) És mindig ott motyog magában hátul... Elég idegesítő lehet." hát ezen jót nevettem!!:P

helike van már vagy 28 éves, ha jól emlékszem.

nem tudom, hogy léteznek-e ilyen fiúk, jelentkezzen itt (nem nálam privátban!!!), aki ilyen, hogy meg tudjuk számolni.

2013. márc. 10. 18:46
 20/28 anonim ***** válasza:

28 éves vagyok.

Úgyhogy MÁR nem aktuális a dolog......

2013. márc. 10. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!