Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van nagyon sok srác a lányokkal kapcsolatban teljesen eltévedve?
Elhiszik azt, ha egy férfi "egy fokkal szebb az ördögnél az már elég és bármilyen nőt megkaphatnak. Azt gondolják, mindegy hogy néznek ki, ha jó a dumájuk és magabiztosak, megkaphatnak bárkit. Szerintük a nőket a külső nem érdekli, "nem vizuálisak". Aztán meg itt panaszkodnak, hogy már x számú csaj lekoptatta őket és nem értik miért. Még akkor sem a külsejükben keresik a hibát, hanem azt gondolják "rossz a csajozási stratégiájuk". Pedig egyszerűen csak nem ütik meg a mércét az adott lánynál és akkor sem kellenének neki ha fejreállnának. Nem tudják felfogni, sikeres csak az lehet a nőknél, aki jóképű is. Erre mindig jönnek a haszontalan tanácsok, hogy menjenek gyúrni, öltözzenek jól. De attól hogy valaki izmos és jól öltözik még nem biztos hogy helyes pasi. A lányokat pedig elsősorban ez érdekli.
20/L
Ezt felesleges volt leírnod!
És egyet nagyon tévesen és rosszúl írtál! Mégpedig ezt: "Szerintük a nőket a külső nem érdekli, " Ó dehogynem mindenki nagyon jól tudja h a külső nagyon is érdekli a nőket. Ebben tévedsz.
de a fejszimmetrián nem lehet változtatni, a dumán meg igen
és amúgy hidd el, meg lehet ám téveszteni a lányokat:P én egy puhány pöch vagyok, de ők ezt nem tudják, mert bőrdzsekit hordok meg el tudom rejteni az idegességem:D
és nőügyben nem panaszkodhatok:D
Kulcsszavak: Sebeők János.
Ha neki sikerült, akkor gyakorlatilag bárkinek sikerülhet.:)
És te ki a tökömnek képzeled magad hogy eldöntsd ez így van és kész?
nehogy már azért ne álljak szóba 1 emberrel mert neki diplomája van, nekem meg nincs.. lassan már az lesz mint a szidóknál, aki kétkezi munkás, ne tömegember, nem kék szemű az megy a haláltáborba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!