Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van nagyon sok srác a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van nagyon sok srác a lányokkal kapcsolatban teljesen eltévedve?

Figyelt kérdés

Elhiszik azt, ha egy férfi "egy fokkal szebb az ördögnél az már elég és bármilyen nőt megkaphatnak. Azt gondolják, mindegy hogy néznek ki, ha jó a dumájuk és magabiztosak, megkaphatnak bárkit. Szerintük a nőket a külső nem érdekli, "nem vizuálisak". Aztán meg itt panaszkodnak, hogy már x számú csaj lekoptatta őket és nem értik miért. Még akkor sem a külsejükben keresik a hibát, hanem azt gondolják "rossz a csajozási stratégiájuk". Pedig egyszerűen csak nem ütik meg a mércét az adott lánynál és akkor sem kellenének neki ha fejreállnának. Nem tudják felfogni, sikeres csak az lehet a nőknél, aki jóképű is. Erre mindig jönnek a haszontalan tanácsok, hogy menjenek gyúrni, öltözzenek jól. De attól hogy valaki izmos és jól öltözik még nem biztos hogy helyes pasi. A lányokat pedig elsősorban ez érdekli.

20/L

2013. márc. 9. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor voltál te lány,amikor én szerelmi tanácsadó a Blikkben,FIAM.
2013. márc. 9. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezt felesleges volt leírnod!

És egyet nagyon tévesen és rosszúl írtál! Mégpedig ezt: "Szerintük a nőket a külső nem érdekli, " Ó dehogynem mindenki nagyon jól tudja h a külső nagyon is érdekli a nőket. Ebben tévedsz.

2013. márc. 9. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:

de a fejszimmetrián nem lehet változtatni, a dumán meg igen

és amúgy hidd el, meg lehet ám téveszteni a lányokat:P én egy puhány pöch vagyok, de ők ezt nem tudják, mert bőrdzsekit hordok meg el tudom rejteni az idegességem:D

és nőügyben nem panaszkodhatok:D

2013. márc. 9. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt valószínűleg egy nőgyűlölő pasi írta,de nem baj add ki magadból.
2013. márc. 9. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Kulcsszavak: Sebeők János.

Ha neki sikerült, akkor gyakorlatilag bárkinek sikerülhet.:)

2013. márc. 9. 17:12
 6/8 fospuska ***** válasza:
van némi tapasztalatom a csajozást illetően,de azt mondom, hogy a jóképűség első pillantásra fontos. egy olyan pali,aki ugyan nem jóképű,de sportos és igényes,ugyanolyan csajokat megkaphat, akiket a jóképű srácok. legfeljebb nem ugyanannyi idő alatt. a jóképű srác csak akkor nyer biztosan,ha első alkalommal fel kell szednie a csajt,de ha a csajnak nem csak az arc a fontos,könnyen lehet,hogy nem a jóképű lesz a befutó.
2013. márc. 9. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
ugyan már! hány olyat láttam már, hogy egy full nyomi, tájszólásos, stílustalan, csóri ruhában lévő, rendesen csúnya, alacsony és mackós csávónak szép nője van? nem egyszer! s hogy miért sikerült neki? mert leszarja a fentieket, jó a dumája és enyhén bunkó, nameg jó a humora. Szóval ennyit erről.
2013. márc. 9. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:

És te ki a tökömnek képzeled magad hogy eldöntsd ez így van és kész?

nehogy már azért ne álljak szóba 1 emberrel mert neki diplomája van, nekem meg nincs.. lassan már az lesz mint a szidóknál, aki kétkezi munkás, ne tömegember, nem kék szemű az megy a haláltáborba.

2013. márc. 9. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!