Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az új barátom nagyon gazdag,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új barátom nagyon gazdag, én meg nem és félek, ebből baj lesz?

Figyelt kérdés
Nagyon tele van az új barátom, a családja is nagyon gazdag. Saját sportkocsija van, már rég nem otthon lakik. Én még anyukámnál lakom így huszonévesen, mert nincs saját lakásom. Ő elég jól keres, én nem igazán. Neki menő állása van, nekem csak egy vacak, aki mondjuk átmeneti, ez igaz, de akkor is tök lúzerségnek érzem. Ő tele van menő cuccokkal, nagyon stílusos ruhái vannak, nekem ilyen cuccaim nemigen vannak:( Nagyon szerelmes vagyok belé, de attól félek, hogy ha egyszer elhozom hozzánk és meglátja, hogy mennyire szegények vagyunk hozzá képest, rossz szemmel fog rám nézni.
2013. márc. 10. 17:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-es te komolyan mondom beteg vagy. Honnan a francból látsz te bele ilyeneket abba, amit írtam? Hol állítottam be sznobnak a barátomat? Azért soroltam fel hogy mije van, hogy érzékeltessem a kettőnk közti sajnos igen tetemes anyagi különbséget! Hogy lennék már irigy rá? Nem a riválisom, hanem a szerelmem, te agyhalott majom!
2013. márc. 10. 22:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"10-es te komolyan mondom beteg vagy. Honnan a francból látsz te bele ilyeneket abba, amit írtam? Hol állítottam be sznobnak a barátomat?"

"Nagyon szerelmes vagyok belé, de attól félek, hogy ha egyszer elhozom hozzánk és meglátja, hogy mennyire szegények vagyunk hozzá képest, rossz szemmel fog rám nézni."

- Vagy utóbbit nem Te írtad? Ne engem nevezz betegnek csak azért, mert rámutatok, milyen is a gondolkodásod. Hiába próbálod áldozatnak beállítani magad.

2013. márc. 11. 13:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Igazából szánlak, mert neked tényleg elég szar életed lehet, ha egy ilyen kérdés ennyi rosszindulatot, negatívságot hoz ki belőled, ki hogy itt vergődsz meg trollkodsz, ráadásul még megfogalmazni sem vagy képes, mibe kötsz bele (mert nincs is mibe). Rajtad kívül baromi érdekes módon senki nem látott az érzéseim mögé "irigységet". Szerintem próbáld rendbe hozni a saját életed elsősorban, ne rám vetíts a nyomorodat. Troll:S
2013. márc. 11. 17:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg reg eszrevette mar es nem kulonosebben zavarja ahogy latod.
2013. márc. 14. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!