Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, hogy anyukám kiakadt, amiért megismertem valakit egy szórakozóhelyen, és felmentem a lakására, és lefeküdtünk? Anélkül hogy a teljes nevét tudnám, meg hogy mit dolgozik. Én 21, a lány 25

Figyelt kérdés

2013. márc. 9. 23:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%

#4-es

Valóban nem ő lesz terhes. De vannak olyan lányok, akik pont így szerzik meg maguknak a kiszemeltet. Aztán szerencsétlen majd gürizhet, hogy eltartsa őket.

Amúgy meg persze, hogy normális az, hogy anyukád kiakadt. Minden anyuka egy szép barátnőt szeretne a fiának, nem pedig egy...de ez se mindig igaz, mert vannak olyan anyukák, akik ezen csak egy jót mosolyognának.

2013. márc. 9. 23:55
 12/23 A kérdező kommentje:
nem nézem lyukaknak a nőket, de itt volt az alkalom, amit egy ilyen trauma után úgy vélem nem lett volna szabad kihagynom. eddig is lett volna bőven alkalmam ilyet csinálni, de nem csináltam. most viszont igen, ezzel szerintem semmi probléma nincsen, és nem váltam erkölcstelenné
2013. márc. 9. 23:56
 13/23 A kérdező kommentje:
és természetesen védekeztünk
2013. márc. 9. 23:57
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Csak azért,mert én 20 vagyok,és egy éve élek a saját lakásomban.
2013. márc. 10. 00:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Óvszerrel?
2013. márc. 10. 00:03
 16/23 A kérdező kommentje:

és kit érdekel a nyomorult életed? egyik haverom is 20, ő is a saját lakásában él egy kis másfél szobás panelban, de a szennyest átviszi anyjáékhoz, meg kajálni is odajár, ők 1 tömbnyire laknak tőle. gondolom te is egy ilyen nagyon önellátó vagy.

De látom neked is érdemes egyedül élned, jól kihasználhatod ha szombat este gyakorikérdéseken lógsz :D gratula

17/23 A kérdező kommentje:
igen, azzal
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Rohadt messze élek szüleimtől,és csak azért lógok itt,mert ahhoz van kedvem.Miért lenne az gond,ha szombat este netezek?Mégis mi mást csinálhatnék,ha utálok bulikba járni,és csak három haverom van (közülük kettő bulizik,egynek meg eltört a lába...)
2013. márc. 10. 00:07
 19/23 A kérdező kommentje:
Hát akkor meg mit izélsz hogy mi az hogy a szüleimmel élek 21 évesen? fuck logic
2013. márc. 10. 00:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Ki nem sz@rja le?

Én nem 1x nem 2x csináltam ilyet.

Mondjuk nem vágtam fel sosem, h képzeld muter! Széjjelkúrtam egy kiscsajt...

2013. márc. 10. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!