Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha egy buliban, ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy buliban, ahol nincs ott a barátnőd megismernél egy igazi jó csajt, akkor meddig mennél el vele? Képes lennél megcsalni a barátnőd?

Figyelt kérdés

Mondjuk tegyük fel régóta együtt vagytok a barátnőddel, minimum 1 éve, de ez a csaj a buliban iszonyú jól néz ki, tökéletes az arca, az alakja... és ennek tetejében rádnyomul. Meddig mennél el vele? Csak beszélgetnél vele? Vagy 1-2 csók elcsattanna? Vagy akár le is feküdnél vele?

(kérlek titeket, hogy őszintén válaszoljatok, nem kell a sablonduma, hogy "sose csalnám meg a barátnőm.." mert tudom, hogy manapság ez nem így megy. Jó lehet most ahogy a kérdést olvassátok eszetekbe nem jutna megcsalni a barátnőtöket, de ha ott lenne a helyzet, és te nagyon belennél indulva biztos máshogy látnád a helyzetet és másképp gondolkoznál...)

2009. szept. 13. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Olyan hihetetlen, hogy valakinek nem csak a külső számít, és nem rúg fel egy komoly kapcsolatot egy csinos lány miatt? Nem vagyok fiú, azért válaszoltam, mert ha valaki szereti a párját, akkor a hűség ugyanúgy természetes mindkét nemnél.
2009. szept. 13. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Ha nagyon szerelmes lennék a barátnőmbe akkor

nem csalnám meg

de nincs :( (barátnőm)

2009. szept. 13. 20:50
 3/7 A kérdező kommentje:
nem hihetetlen, csak kíváncsi voltam:) amúgy énsem gondolnám, hogy a barátom ilyet tenne velem, de manapság annyi ilyet lehet olvasni meg hallani, hogy valaki megcsalta a párját, főleg bulikban, ahol a sok kis ringyó mindenkivel végigdugatja magát...:S én egyáltalán nem vagyok ilyen bulizós, de nem szeretném ha a barátomra rámászna egy ilyen r.banc:S csak közvélemény kutatást szeretnék végezni:D
2009. szept. 13. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Sablonválaszt fogod kapni.

Nem azért vagyok együtt a barátnőmmel hogy csókolózzak vagy néha lefeküdjek vele.

Testi lelki társai vagyunk egymásnak. Ő sem tudna és én sem tudnék félrelépni.

19\F

2009. szept. 13. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
azért ha szeretek valakit tiszteletet is érzek iránta és buliba eleve el se menék nélküle régeben sok egyészakás kalandom volt úgymond de leszoktam róla akkor még éretlenebb voltam és csak a d.. járt a fejembe de egyszer felkel nőni nem?nem kel át b.. magad a fél országon xd
2009. szept. 13. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem meg eddig voltak csak komoly kapcsolataim, mostanában meg bepótolom a kimaradt vadulást. Soha egyetlen barátnőmet sem csaltam meg, egyszer inogtam csak meg kis híján, igaz akkor egyszerre kettővel. De az az igazság, hogy mivel alapvetően nem vagyok egy csélcsap, nekem ahhoz hogy a megcsalás akár csak föl is merüljön már annyira részegnek kell lennem, hogy olyankor már veszélytelen vagyok a hölgyekre. Pláne ha túlerőben vannak ;)
2009. szept. 14. 02:58
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

alapból egymás nélkül el se megyünk bulizni...igy esély sincs ilyenre

22/L

2009. szept. 14. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!