Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemi/főiskolai oktatók hajlamosak megcsalni a feleségüket?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalataitokra. Mint tudjuk nagyobb a kisértés az egyetemi oktatókra, hiszem csinos fiatal lányok veszik őket körül. Szerintetek a legtöbben ezt ki is élvezik annak ellenére, hogy van feleségük? Vagy ha nem többször 1* véletlenül megeshet, hogy megbotlanak?2009. jan. 7. 15:06
1/12 anonim válasza:
Hááát! Ritkán biztosan előfordul, de nem hiszem,hogy egy ilyen alkalomért kockára tegye az állását, az életét, a családját. Szerintem,ha kitudódna, akár börtönbe is mehetne.
2/12 anonim válasza:
Nem mehet börtönbe, valószínű még a tanszéktől sem kéne megválnia (ez sajnos így megy itthon). Ennek ellenére nem hinném, hogy a megcsalások száma különbözne a többi szakmától. En nem szakma kérdés (mert akkor a nőgyógyászok vinnék a prímet...)
3/12 anonim válasza:
egyetem nem egyenlő feltétlenül szép, csinos lányokkal, akik kaphatóak is erre-arra. ha vannak is azok inkább bulikban szednek fel pasikat.
Nem hiszem, hogy erre lenne valami kimutatás, de én sem hinnám hogy lennének tanárok, akik feltennék az állásukat egy kufirc kedvéért
4/12 A kérdező kommentje:
Pedig jócskán vannak ilyen tanárok, nem is egyről hallottam már.. Nyitott tény, mi is tudtuk, hogy melyik oktató melyik csajjal jött össze...:) Egyszer mentem jegyet beiratani az egyik oktatóhoz és fura módon viselkedett, mondta, hogy hazavisz meg, hogy segíthenék neki a könyve szerkesztésében és közben érdekesen nézett rám.. Ezután kerültem is és nem vettem fel nála órákat.
2009. jan. 7. 15:25
5/12 anonim válasza:
A legtöbb ismerősöm mesélt ilyenekről és én is tapasztaltam egyetemista koromban. Szerintem - tisztelet a kivéteknek - úgy csalják a feleségüket, mint a huzat.
6/12 A kérdező kommentje:
Azért voltam rá kíváncsi, mert a párom nemsokára elkezdi a Phd-t és aztán egyetemen szeretne tanítani. Én bízok benne, de mégis férfiből van és ilyen közegben nagyobb az esélye, h elcsábul az ember..
2009. jan. 7. 16:46
7/12 anonim válasza:
Elárulok valamit, én tanítóképzőre járok, nálunk 2 tucat lányra jut egy hím. Elég nyálcsorgatónak TŰNIK. De hidd el, 2-3 hónap után az embernek olyan mértékben elege van a sok lányból, hogy hihetetlen. És ezt már nagyon sok másik xy kromoszómás társamtól is hallottam.
8/12 anonim válasza:
Utolsó hozzászólóval egyetértek. én is soklányos szaklra járok, és a fiúk legtöbbször menekülnek. Mindig belecsöppennek egy hüvelygombás, mentsruációs, kibeszélős beszélgetésbe XD
9/12 A kérdező kommentje:
Nálunk 80-ból max. 10 fiú volt, de nekem is már túlsok volt az a sok lány nő létemre. :D Szívesen beszélgettem volna többet fiúkkal is többet. :)
2009. jan. 7. 20:58
10/12 anonim válasza:
Csak annyira hajlamosak, mint bárki más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!