Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szituáció volt a legcikibb találkozásod az exeddel?
Nyilván arra értem, hogy szakítás után.
Mi tegnap voltunk moziba barátommal és leült a barátom mellé egy nő, aki ugyan úgy nézett ki, mint a volt barátnője. Majdnem leállt a szívem.. :D
Múltkor kint tesiztünk az udvaron, erre osztálytársam odakiabált neki, hogy szia XY-exe!!
Fuu..mondom remélem nem hallotta.. :S
Nekem nincs igazán exem, meg fiatal is vagyok... :D
De volt egy "barátom" olyan 11 évesen, de csak randizgattunk, meg ilyesmi, nem volt komoly. Viszont mindenki tudott róla, mi meg úgy terveztük, hogy örökre együtt leszünk. Ő focizott, én néztem a pálya széléről. Iskolaszünetekben mindenféléről beszélgettünk, hülyéskedtünk, egymáson lógtunk... De aztán hirtelen elköltözött a családjával.
1 évig tartottuk a neten a kapcsolatot, de 12 éves korunkban "szakítottunk", nagyon összevesztünk. :'D
És én 3 évig nem láttam, nem hallottam róla, és igazából nagyjából el is felejtettem.
Egészen addig amíg izgulva mentem pár barátnőmmel/haverommal az új sulim folyosóján, és valaki a háttérből "...XY?!" XY ugye én vagyok. Hátranézek, erre egy hatalmas nagy páwa bámul rám kikerekedett szemekkel. Gondolom magamban: "Ez meg ki?"
Nem ismertem fel... Szóval csak álltam ott, mint egy nagy ***, erre elmosolyodott, és akkor a haverjai elkezdtek cikizni vele, meg csak bámultak rám, hogy mégis ki vagyok, és honnan ismer egy magamfajta lány egy olyan hatalmas páwát.
És akkor rájöttem. Abban a másodpercben el akartam süllyedni. Mellettem a barátaim meg "Ó, tényleg... ez ő...!
Igen, a volt "barátom" volt az.
Rögtön arra gondoltam, hogy vajon hogyan nézek ki, meg persze, hogy mi a szart csináljak. Rámosolyogtam, és otthagytam.
Egy "kicsit" ciki volt. :DD Azóta nem láttam őt, teljesen felszívódott, és fogalmam sincs, hogy hogyan került oda.
De kicsit csalódtam is benne, mert szörnyen nagy b*uzi lett. Megkerestem facebook-on, és undorító lett a személyisége.
Nem tudom, hogy ez mennyire számít exes sztorinak, de azért gondoltam elmesélem :'D 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!