Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmet valljak neki? 23/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet valljak neki? 23/L

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy férfi akibe teljesen belezúgtam. Már egy ideje ismerem és nagyon kedves volt velem mindig is. (talán mondhatjuk azt is ,hogy mindig kitűntetett figyelemben részesített) Kérdezősködött felőlem ha esetleg mentem hozzá vmilyen ügyben, mosolygott és nagyon lelkes volt amikor meglátott. Amikor ott voltam és más is ott volt azokkal sosem volt ilyen. A jelenlétemben mással mindig kimért volt és amikor felém fordult és elmentek szinte átszellemült boldog volt és ragyogott a szeme. (másoktól azt hallottam vissza ,hogy egy diplomatikus komoly ember ,de vele nagyon kedves és szívélyes volt) Szerintem tuti leszűrte ,hogy teljesen belézúgtam furcsállottam is ,hogy nem lép(komolyabban) ,mert én úgy vettem le mintha bejönnék neki.

Sajnos utána sikerült kiderítenem ,hogy van vkije… Én utána direkt nem mentem hozzá még ha kellett is volna akkor sem… teltek a hónapok nagyon fájt/fáj a hiánya és csak rátudok gondolni. Soha nem éreztem még ilyet senki iránt ,de ahogy megtudtam ,h van vkije elnyomtam magamban az érzést és inkább szenvedtem. Viszont egyszer találkoztam vele és a felesége vagy barátnője(nem tudom pontosan) ott ült mellette teljesen fa arccal ültek egymás mellett ,de amikor meglátott engem annyira boldognak láttam az arcát… Felém fordult intett bólintott köszönt mosolygott átszellemült… Ez nagyon jól esett bár eltudom képzelni az arcom ,mert hát ott volt mellette az a hölgy…

Vmelyik nap megint mentem hozzá de nagyon feszültnek láttam mind2en azok voltunk és nem beszéltünk semmit csak a legszükségesebbet.(még soha nem láttam ilyennek mintha nem is Ő lett volna) Ez nekem nagyon fura volt. Láttam a szemével végig mért ,de most nem tudom mi van. Én már nagyon régóta szenvedek és kínlódok miatta a szerelem miatt amit iránta érzek. Még kb. 2x vagy 3x megyek hozzá ,mert utána már elrendeződik az ügy ami miatt odajárok. Mit tegyek? Elmondjam neki azt amit érzek? Mitől lett olyan kimért legutóbb azért ,h megláttam azzal a hölggyel? De végig mért nézett… most mi van… Kérlek segítsetek ez borzalmas. Bocsi a hosszú és bonyolult írás miatt ,de én ezt már nagyon nehezen bírom hónapok óta kínlódok.

2013. márc. 9. 19:35
1 2
 11/14 fospuska ***** válasza:
valószínűleg tetszel neki,de az a találkozás finoman fogalmazva sem volt szerencsés. nem lehet megtudakolni,tényleg van-e valakije...?
2013. márc. 9. 20:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos tuti ,h van vkije. :( Ezért nem is lép gondolom, viszont ,h az ők viszonyuk milyen azt nem tudom...
2013. márc. 9. 20:24
 13/14 fospuska ***** válasza:
az mindegy, de ha család,vagyon van mögötte,mindenképp nehéz eset...
2013. márc. 9. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne tedd.Abba gondolj bele, hogy ha esetleg megteszed és ő is így érez és összejöttök,mi garantálja, hogy téged nem hagy el másért?Hogy amíg veled lesz nem flörtöl másokkal?Tényleg kellene egy ilyen pasi, aki jeleket küld feléd pedig foglalt?
2013. márc. 19. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!