Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hova mentek ma este szórakozni?
Figyelt kérdés
Szórakozóhelyre gondolok, a kocsmát meg ilyeneket nem tartom annak.
Az utóbbi időszakban eléggé sokat jártam el, ismerkedtem meg lányokkal stb, de kéne valami új, nem akarok mindig ugyanazokba menni.
Eddig mindig másokkal mentem el, de mára nem találtam senkit aki ráérne, ugyhogy eldöntöttem, hogy lehet megnézem milyen ha egyedül megyek :)
2013. márc. 9. 17:54
22/22 A kérdező kommentje:
:D és szoktak lenni ott elegen? szóval nem pang a hely gondolom, és tele vannak a táncterek szombat este :) mert akkor lehet lenézünk ma oda
2013. márc. 9. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!