Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hova mentek ma este szórakozni?
Szórakozóhelyre gondolok, a kocsmát meg ilyeneket nem tartom annak.
Az utóbbi időszakban eléggé sokat jártam el, ismerkedtem meg lányokkal stb, de kéne valami új, nem akarok mindig ugyanazokba menni.
Eddig mindig másokkal mentem el, de mára nem találtam senkit aki ráérne, ugyhogy eldöntöttem, hogy lehet megnézem milyen ha egyedül megyek :)
Mi ált. csak elindulunk a belvárosba, aztán bemegyünk valahova ami szimpatikus és nincs tömegnyomor :) Lehet, hogy ma is így lesz.
Ha nem, akkor itthon borozgatás, zenehallgatás...
Hát de az instant is egy pub, legalábbis azt írják a neten róla, mert én nem ismerem a helyet.
Én mori 2 (főleg hétköznap ha van rá lehetőségem), studio, vagy ha minden kötél szakad és csak valami lightosat akarok, akkor a szódába megyek. Elsősorban ilyen helyekre gondoltam a kérdést illetően.
Egyébként nem mindenki kapcsolatkeresés szempontjából jár ezekbe, de aki igen, azok között is akad jópár, aki inkább komoly kapcsolatnak örvendene, de persze a legtöbbnek nincsenek ilyen nagyratörő vágyai.
Én is-is
Amugy 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!