Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hova mentek ma este szórako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hova mentek ma este szórakozni?

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyre gondolok, a kocsmát meg ilyeneket nem tartom annak.

Az utóbbi időszakban eléggé sokat jártam el, ismerkedtem meg lányokkal stb, de kéne valami új, nem akarok mindig ugyanazokba menni.

Eddig mindig másokkal mentem el, de mára nem találtam senkit aki ráérne, ugyhogy eldöntöttem, hogy lehet megnézem milyen ha egyedül megyek :)

2013. márc. 9. 17:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
sehova. :S
2013. márc. 9. 17:55
 2/22 anonim ***** válasza:
gyakorikerdesek.hu
2013. márc. 9. 17:56
 3/22 A kérdező kommentje:
miért nem? szombat van
2013. márc. 9. 17:56
 4/22 anonim ***** válasza:
Sehová, én tegnap iszogattam a haverokkal, ma relax.
2013. márc. 9. 17:57
 5/22 anonim ***** válasza:
Színházba. ;)
2013. márc. 9. 17:57
 6/22 A kérdező kommentje:
ejnye. az ott van az unalmas napokra. ma úgysem lesz senki fent gondolom gyakorin, mert mindenki partyzik :D (nem)
2013. márc. 9. 17:58
 7/22 anonim ***** válasza:
instant. :)
2013. márc. 9. 17:59
 8/22 anonim ***** válasza:
Sehova. Lenne hova menni, de nincs kivel, meg aztán ott úgyse sok értelmes lány vagy, aki komoly kapcsolatot keres...
2013. márc. 9. 17:59
 9/22 fospuska ***** válasza:
az nem jelenti azt, hogy mindenki automatikusan szórakozni megy. de én igen. :) csak még nem tudom,hova megyek.
2013. márc. 9. 18:00
 10/22 anonim ***** válasza:

Nem,ilyenkor szokott elszabadulni itt a pokol.

Amúgy sehova,örülök,hogy végre pihenhetek itthon,meg amúgy sem vagyok egy partyállat.

2013. márc. 9. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!