Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene? Megköszönném
Figyelt kérdés
A barátom kiskora óta focizik és még másfél éve telibe fas*on rúgták véletlenül focimeccs közben..És amikor legelőször volt "valami" köztünk, mondta hogy most biztos észrevettem hogy valami 'máshogy' működik és akkor elmondta ezt a focis sztorit, hogy ezért..de mivel nekem ő előtte nem volt valami nagy múltam ezért nem tudom hogy mire gondolt de amikor ezt mondta nem jutott eszembe vissza kérdezni most meg már ha fel is hozom látom rajta hogy ez neki tök kínos és ebbe már nem akarok belemenni hogy mégis mi más?
valaki segítsen már:D mert nem tudok rájönni hogy attól hogy megrúgják 'ott',, sz*pás után mért mondta azt hogy biztos észrevettem hogy valami más!? ötleteket légysziii hogy mi lehet más mert én nem vetem észre..
2013. márc. 9. 13:31
2/3 A kérdező kommentje:
nem:D azt azért észrevettem volna:D
2013. márc. 9. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!