Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalnak érzem magam, baj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalnak érzem magam, baj? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy 15 éves lány vagyok (elsős gimnazista) és szeretek bulizni meg imádom a barátaimat a sulit meg úgy mindent...De ebben az évben elég sok fiú is elkezdett irántam érdeklődni, randira hívtak meg ilyenek.És ez a helyzet annyira fura nekem, mert már voltam vagy 5ször randizni de egyszerűen nem merek belekezdeni egy kapcsolatba.. vagyis az egyik igen idióta lekapott az első randin.Így hát ez lett az első csókom és szörnyű volt..szó szerint félek ha egy fiú így akar közeledni mert úgy érzem hogy ehhez még nagyon kicsi vagyok.. és az a gáz hogy a kortársaim meg már csókolóznak , meg egyéb dolgokat is csinálnak de én annyira fiatalnak érzem ehhez magam és ciki. Normális ez ??
2013. márc. 9. 13:00
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Érezz velem is :D.Szeretetre van szükségem!!!!.
2013. márc. 9. 17:22
 32/33 anonim ***** válasza:
szedd össze magad, attól hogy találkoztál egy pőccsel még nem kell mindenkit ignorálnod
2013. márc. 9. 18:46
 33/33 A kérdező kommentje:
értem,,...
2013. márc. 14. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!