Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalnak érzem magam, baj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalnak érzem magam, baj? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy 15 éves lány vagyok (elsős gimnazista) és szeretek bulizni meg imádom a barátaimat a sulit meg úgy mindent...De ebben az évben elég sok fiú is elkezdett irántam érdeklődni, randira hívtak meg ilyenek.És ez a helyzet annyira fura nekem, mert már voltam vagy 5ször randizni de egyszerűen nem merek belekezdeni egy kapcsolatba.. vagyis az egyik igen idióta lekapott az első randin.Így hát ez lett az első csókom és szörnyű volt..szó szerint félek ha egy fiú így akar közeledni mert úgy érzem hogy ehhez még nagyon kicsi vagyok.. és az a gáz hogy a kortársaim meg már csókolóznak , meg egyéb dolgokat is csinálnak de én annyira fiatalnak érzem ehhez magam és ciki. Normális ez ??
2013. márc. 9. 13:00
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Végre egy normális tini!!!! :D
2013. márc. 9. 13:05
 2/33 A kérdező kommentje:
ezt nem igazán értem :O??
2013. márc. 9. 13:09
 3/33 anonim ***** válasza:
Én is 15 vagyok, nincs ezzel probléma. A sok hülye mind érettnek hiszi magát, aztán pofára esik. De még fogsz élni eleget...
2013. márc. 9. 13:11
 4/33 anonim ***** válasza:

Hova a frájszba siettek annyira!!!!15 éves vagy!

25 éves vagyok és meg nem is csókolóztam!!:(Nem ciki,na:)

2013. márc. 9. 13:11
 5/33 A kérdező kommentje:
én nagyon fiatalnak érzem magam.. főleg az után a csók után pff xD csak nehéz így mert mindenki kinézi a másikat és egyszerűen ciki mert akármennyire meglepő 15 évesen már az is fura ha szűz vki
2013. márc. 9. 13:13
 6/33 anonim ***** válasza:
:D Imádom ezt a mai világot!! XD
2013. márc. 9. 13:15
 7/33 A kérdező kommentje:

én nem XD ...

amúgy azért tettem fel ezt a kérdést mert tegnap is voltam bulizni és hát elég jó hogy elkezdek beszélgetni egy fúval

és azonnal már smárolni akart xDD én meg nem engedtem és én vagyok a szűzk*rva

2013. márc. 9. 13:24
 8/33 anonim ***** válasza:
Szerintem meg aranyos vagy na meg normális!!Téged klónozni kéne!:D
2013. márc. 9. 13:29
 9/33 A kérdező kommentje:
de éppen ez a nem normális!!! :D ezért tettem fel a kérdést :(
2013. márc. 9. 13:30
 10/33 A kérdező kommentje:
az meg a pláne hogy a saját anyukám azzal "zaklat" miért nem találok normális fiút meg miért válogatok meg minek nincs még barátom, szóval teljesen egyedül vagyok
2013. márc. 9. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!