Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok? Koromhoz képest fiatalnak nézek ki és úgy is érzem magam.
21 éves fiú vagyok.
Az a probléma, hogy kb 18 évesnek nézek ki, így - saját élmények alapján - nem sok szerencsém van a korombeli lányokkal.. Mentalitásom ilyen vicces.. :) El tudok szinte akármiről dumálni, jól is nézek ki (mások szerint).
Elég sok 16-17 éves lány ismerősöm van és szinte mindegyik próbált már hozzám közel kerülni, de nem akarom egyiket sem "megrontani" illetve idősebb lányt szeretnék..
Szórakozóhelyeken/boltokban (ha nem hagyom borostásra az arcom) személyi nélkül be sem engednek/ki sem szolgálnak..
BP-en lakok..
Tudnátok valamit javasolni ismerkedés szempontjából?
Az én barátom is ilyen. 20 éves, de személyit kérnek Tőle, elég bohókás stílusa van, kicsit félénk is néha.
hát ha az úgy jobb, találj ki vmi új hajat, egy kis szakáll, körszakáll, kis borosta, más hajszín, ami kicsit öregít ...
vagy pedig szokd meg ezt, kis idővel elmúlik :)
Ha jól nézel ki, megértő wagy, és mindenről lehet weled beszélgetni akkor wan wálasztási lehetőséged :)
ne keresd túlságosan a szerelmet, jön az magától. Egy wáratlan helyzetben, wáratlan pillanatban.
Neked különleges lány kell, mert Te is különleges wagy. szerintem. legalábbis nekem ez jött le.
lehet hogy sokak szerint fiatal wagyok, de walmit kapizsgálok a dolgokról :) ||mások is mondtk már||
L/14
23:44es vagyok
Még annyi, hogy az én barátom 22 éves és neki is elkérik mindig a személyiét:D Szerintem ne öregítsd magad, örülj neki, most is helyes meg aranyos vagy biztos, de megsúgom, hogy k*rva jól fogsz kinézni mondjuk 10-20 év múlva. Mindenki irigyelni fog, hogy milyen szexi, fiatalos vagy:D Szóval ne akarj megváltozni, akkor se, ha most gyerekesnek néznek az idősebb csajok.
Igazat adok :D
Amúgy én is 17 éves vagyok, barátom 20 és 1 éve jöttünk össze :D
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tudjátok az a "ciki" az egészben, hogy csak azért érzem ezt "rossznak" mert a haverjaimnak korukbeli bnői vannak, illetve rokonok cikiznek vele, hogy "tinicsajokkal" lógok.
Amúgy baráti köröm nagy része 15-19 évesekből áll, így azért van ez, hogy innen adódtak az eddigi lehetőségek..
Amúgy volt már korombeli bnőm de akkor még 17 voltam, az tartott 2 évig utána van ez a helyzet amit írtam.
HA így utána számolok, btommal is így lennénk csak ő nem ment egyből fősulira, hanem most megy majd..
de ő is most végezte volna másodikat fősulin én pedig most végeztem szintén a másodikat középsuliban.
Hát ha megszereted a lányt, mindegy lesz szerintem, hogy hányadikos ... barátaid, rokonaid előtt egyszer kiállsz a fiatalabb párodért és már nem is leszel emiatt beszéd tárgya :)
Ez ne legyen akadály szerintem...
OFF: 23:43!!! mi a francnak kell a V-t W-nek írni? ez vmi új divat a 14 évesek körében? elég gáz, nemgondolod?
a kérdezőnek. sztem ezzel nefoglalkozz, előbb utóbb változik az arcberendezésed, és komolyabbnak fogsz tűnni.
vagy találj magadnak egy olyan hajviseletet ami öregít. én 24 vagyok, lány, és rendszeresen személyit kérnek tőlem, ha sört veszek akkoris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!