Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretsz nő lenni?
Figyelt kérdés
én nagyon!2009. szept. 13. 17:17
11/17 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok és most olvstam el a többi választ. Nektek milyen hátrányotok volt eddig abból, hogy nők vagytok?
12/17 anonim 

válasza:

jó nönek lenni abbol az értelemben hogy mi vagyunk a szebbik nem könnyeben csábitunk álltalában a férfiak végzik helyettünk a nehezebb fizikai munkákat de a hátrányok: menstruácio és a vele járo fájdalmak, szülési fájdalom,nőgyogyászati vizsgálatok
15/17 anonim 

válasza:

Én szeretek nő lenni (mondjuk nekem sosincs semmi bajom, amikor megvan...), max. a szőrtelenítés meg az ilyesmik fárasztanak le néha, de ezektől függetlenül is imádok a szebbik nem tagja lenni. Azért egy napig én is kipróbálnám, hogy milyen fiúnak lenni, de ennyi. Egy árnyoldala lehet a nőiségnek, pl. a kiszolgáltatottság, mondjuk, ha az utcán megerőszakolnak. Ja, és nem tudnám elképzelni az életem férfiak nélkül, bizonyos férfiak nagyon lenyűgözőek tudnak lenni.
16/17 anonim 

válasza:

Imádok (:
Csakis a szőrrel van problémám, a többi elviselhető :D
Na meg a nyári nagy meleg.. Legszívesebben lekapnám én is a felsőmet nyáron. Biztosan sokan díjaznák, de ennek ellenére nem vagyok túlzottan exhibicionista :P
17/17 anonim válasza:
Szeretek nő lenni, és imádom amikor megnéznek a pasik az utcán, azok a leesett állak...:D Nincs annál jobb érzés sztem.:):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!