Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretsz nő lenni?
Figyelt kérdés
én nagyon!2009. szept. 13. 17:17
1/17 anonim válasza:
van jo oldala!!! de több a rosz!!!
2/17 anonim 

válasza:

Sajnos én nem szeretek nő lenni.Pontozzatok le nem érdekel.Én nagyon sokat szenvedek ez miatt.Mert testileg nő vagyok de lelkileg fiú.És minnél előbb szeretnék még fiús lennni kűlsőleg is.
3/17 anonim 

válasza:

abszolut :D
bar vannak neha pillanataim, amikor jobban szeretnek fiu lenni, mondjuk kiprobalnam, milyen lehet fiunak lenni egy napra, de amugy jol erzem magam a sajat boromben
4/17 anonim 

válasza:

nem igazán. mindig is fiú akartam lenni és fiús is vagyok. a nőieségnek pedig sok a hátránya!
5/17 anonim 

válasza:

Én szeretek... bár a miki előtti fájdalmakat kihagynám.
7/17 anonim 

válasza:

Én szeretek, és nem akarnék pasi lenni. Max 1 napra kipróbálnám :D
8/17 anonim 

válasza:

Én szeretek, jó így. Ha pasi lennék, akkor tuti meleg lennék annyira imádom a férfiakat :D:D
9/17 anonim 

válasza:

Én szeretek nőnek lenni. Igaz vannak hátrányai, de előnyei is. 1 napra kipróbálnám mien lehet, de semmi több. :)
10/17 anonim 

válasza:

Imádok nő lennni, nőiesnek lenni. Egy olyan dolgot sem tudok mondnai, amit nem szeretnék benne, neekm eddig csak előnyöm származott ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!