Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a fontosabb annál, ha szeretsz valakit állítólag?
Magában a kérdésre válaszolva: nekem pl. a céljaim, a jövőm fontosabb bárminél. Nem adnám fel ezeket egy kapcsolatért sem. Nem karrierizmusról van szó, hanem ebben a mai világban mindig bizonytalan a holnap (főleg ebben az országban) és én úgy látom, hogy nem lehet csak úgy beleélni a nagyvilágba, lógni a levegőbe....
Viszont olvasva a kifejtésed, így már egészen más a helyzet. Nem tudom mi lehetett fontosabb a barátodnak. Talán egy haverral találkozni valami ügyben, talán el kellett intéznie valamit, lehet a szüleinek. Nekem is volt már olyan, hogy megbeszéltük, hogy XY busszal indulok a barátomhoz, de közbejött az, hogy anyukámnak segítenem kellett itthon így lekéstem.
Kérdezz rá!
9:45 - Ha valaki nem tudja összeegyeztetni a karrierjét az érzelmi életével, ott súlyos problémák vannak! A legsikeresebb embereknek is van ideje családra, szóval ez nem lehet kifogás.
Az meg más dolog, hogy aki reggeltől estig dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!