Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihalnak a heterók? :| Lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihalnak a heterók? :| Lányok, titeket ez nem zavar?

Figyelt kérdés

Ma feljöttem GYK-ra és azt látom, hogy nagyon sok a bu.zis kérdés xD

Engem őszintén nem zavar több csaj jut nekem :D

Lányok, titeket ez mennyire zavar?

2013. márc. 8. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hülye vagy.

Nem meleg lett több.Hanem többen vállalják fel.

2013. márc. 8. 18:04
 2/7 anonim ***** válasza:
háát... van az előzőben valami igazság, de engem pl. igen... de ha azt nézed már énekesek, színészek, stárok is felvállalják, és azok akik szeretik őket (tehát rajongók) valószínűleg nem "botránkoznak meg" ezeken...
2013. márc. 8. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Vannak, akik felvállalják és vannak a divatb*zik... Pont, mint az anális szex... Most ez a divat...
2013. márc. 8. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:

nem csodálkozom,hogy több meleg és leszbikus van..

a média által sugárzott tökéletességet nem mindenki tudja vagy akarja teljesíteni..

némelyik fiú szánalmas,ahogy némely lány is, és egyre többen vannak,elfog a hány inger hogy ide süllyedt a világ!!

a pénz,a plasztika, egy tonna vakolat, ezek a fontos dolgok persze, ha már nem nézel ki jól vagy nincs pénzed nulla vagy ez gáz..el vesztek az értékek..

20/L

2013. márc. 8. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:

> Nem meleg lett több.Hanem többen vállalják fel.

Akkor ez hogyhogy csak a fiatalabb korosztályra igaz, okoska? Az idősebbek között nem lett több, mint amennyi volt.

2013. márc. 8. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
engem nem zavar ha nem én rám pályáznak akkor olyan meleg lehet mint a kályhacső 16f
2013. márc. 8. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen kis melegeket orvosi kezelésre kellene beutalni!
2013. márc. 8. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!