Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a homik mindenféle jogokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a homik mindenféle jogokat kaphatnak, házasodhatnak is sok helyen, akkor nem kéne elkezdeni küzdeni a poligámiáért is?

Figyelt kérdés

Nehogy már az állam mondhassa meg, hogy hány emberrel házasodhatok össze! Ha valaki nem támogatja a mozgalmunkat, az polifób, kirekesztő, bigott.

Tartsunk poligám büszkeség napját meg minden!

2013. márc. 8. 16:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Miért, a nők örülnének, ha a pasik több nővel házasodhatnának? Nyilván nem mindenkinek való ez, azok éljenek monogámiában, akinek meg tetszik, az éljen poligámiában... vagy akár kommunában. :)
2013. márc. 8. 16:48
 12/24 anonim ***** válasza:
Én egy leszbikus lány vagyok, és ha tehetném azért házasodnék a párommal, mert szeretem! De csak őt..és nem még három másikat. Nekem az a furi, ha valaki több feleséget/férjet akar. Olyankor lehet mindegyik embert ugyanúgy szeretni? Vagy ha nem, akkor mi értelme van?
2013. márc. 8. 16:49
 13/24 A kérdező kommentje:

> Olyankor lehet mindegyik embert ugyanúgy szeretni?

Miért ne lehetne?

2013. márc. 8. 16:51
 14/24 anonim ***** válasza:
Jogos kérdés, jogos felvetés!
2013. márc. 8. 16:51
 15/24 anonim ***** válasza:

Én pl. nem értem, hogy lehet nőként nőt szeretni. Más meg azt nem érti, hogy tudok több pasit szeretni.

Mondjuk a válás itt érdekes kategória lenne... mondjuk van 3 férjem, egytől elválok, marad még kettő... akkor milyen lesz a családi állapotom? És még fokozhatnám! :D

2013. márc. 8. 16:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A kettő kicsit más ha az elsőt engedi meg az állam akkor a demokrácia erősödik, ha poligámia izét enged akkor megsérti a keresztény jogokat márpedig Magyarország keresztény állam...nem Iszlám. Hozzátenném aki több emberrel akar házasodni az messziről sem ismeri az igazi szerelmet vagy egy kib@szott k*rva/himbringyó aki csak a pénzre hajt...Ennyi oszt lelehet húzni :P
2013. márc. 8. 16:53
 17/24 anonim ***** válasza:
Oké,kedves kérdező. Ha te tudsz egyszerre több embert szeretni ugyanúgy, akkor hajrá! :) Az én ágyamba is beférne még pár ember...de a szívembe csak egy. :)
2013. márc. 8. 16:54
 18/24 A kérdező kommentje:

> Magyarország keresztény állam...nem Iszlám

Magyarország szekuláris állam!

2013. márc. 8. 16:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet több embert szeretni egyszerre, miért ne lehetne?
2013. márc. 8. 16:58
 20/24 A kérdező kommentje:

> A kettő kicsit más ha az elsőt engedi meg az állam akkor a demokrácia erősödik

Nem más, csak ez a communis opinio. Nincs kauzalitás a melegházasság és a demokrácia között. Ha már keresztény jogokra hivatkozol, akkor legyél következetes, és ellenezd a melegházasságot is. De mint írtam, Magyarország egy szekuláris állam, így ez nem érv.

2013. márc. 8. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!