Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok/csajok miért nem tudják normálisan közölni egy fíúval hogy nem akarnak tőle semmit és miért kell a főldbe döngölni és le lúzerozni stb? Miért csodálkoznak azon ha le ri. Bancozzák őket ha pl egy férfit már vagy 20-szor visszautasítottak?
ma 16:13
Nem tudom hogy miből gondoltad hogy a kérdés az saját magam problémájából adódik?!Mint mondtam nekem nem volt ilyen gondom,csak felvagyok háborodva kivülállóként hogy hogyan viselkednek ezek a mai fiatal csitrik és semmi tisztelet nincs bennük,pedig vannak igazán jóképű fiatal igényes tisztelet tudó srácok és még is úgy beszélnek velük mint a kutyával.Ezt látom itt a kérdésekbe ezen az oldalon és nálam fiataéabb srácok panaszkodnak sokszor hogy vajon mit csinálhat rosszul stb..
Ismételten egy hatalmas általánosítás.
Az olyan csaj, aki a másikat beledöngöli a földbe, nem
feltétlen ribanc, hanem egy éretlen, gonosz hülyegyerek.
És nem feltétlen a nevelésben kell keresni, a gonoszság
genetikai alapon is jelen lehet, az ellen max annyit tud
tenni a szülő, hogy eldobja - azt meg úgysem teszi meg.
Viszont az ilyen lányok nagy többsége évek múlva jön az
oldalra kérdezősködni, hogy miért nem kell senkinek....
Lehet jó buli valakit lelúzerezni/leribancozni, de nem
gondolnak bele a következményekbe.
Én csak azt döngölöm földbe aki első szóból nem érti meg az elutasítást. Akkor meg minek finomkodjak vele, nincs kedvem barkópát játszani hogy kitalálja mi a szitu...
Azt még mindig nem értem hogy ha 20× is visszautasít pasit akár mind ugyanaz akár nem), attól miért számítana r.bancnak? Értem én hogy ennyire fáj a visszautasítás, de b.sszameg, ha egyszer nem jönnek be azok pasik a csajnak?? Ez olyan hogy ti meg csak a kinnap.csám és mindenem csajokat nézitek meg főképp, mégha mást is pályáztok meg (gondolom a jobbra nem futja)...
Magatokban is keressétek már a hibát légyszives.
Magatokban is keressétek már a hibát légyszives.
De ti is...
Nem teljesen értem az összefüggést. Ha egy lány 20adszor is visszautasít egy srácot az miért rib@nc? Szerintem pont hogy nem.
Egyébként meg ne általánosíts. Én teljesen normálisan szoktam közölni ha valaki részéről nem tetszik a közeledés, kivéve ha minősíthetetlenül fejezi ki magát, mert akkor ne várjon cserébe mást. Plusz ha valaki nem ért a szép szóból és tizedszerre is visszajön, az megint csak ne csodálkozzon ha erélyesebben lépek fel.
Máskülönben nem szólok le senkit, főleg ismeretlenül. Azért meg had ne legyek már leírva mert nem teszem szét a lábam füttyentésre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!