Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok/csajok miért nem tudják normálisan közölni egy fíúval hogy nem akarnak tőle semmit és miért kell a főldbe döngölni és le lúzerozni stb? Miért csodálkoznak azon ha le ri. Bancozzák őket ha pl egy férfit már vagy 20-szor visszautasítottak?
mert bunkók a srácok is sokszor... én azt szoktam mondani, hogy van pasim, de erre kaptam már olyan választ, hogy az nem akadály neki is van csaja.
vagy amikor alapból úgy kezd a srác, hogy szia cica, van gazdád? vagy elvihetlek egy körre cicus? Ilyen esetben nem a kedves oldalam jön elő. Adjanak már annyi tiszteletet, hogy nem darab húsként méregetnek, hanem elhívnak egy kávéra beszélgetni és megismerni egymást. Ilyen esetben mindig kedvesen utasítom vissza őket, mosolygok rájuk.
ma 15:54
Te is ennyire buta vagy??
Nem egy csajról beszélek,hanem különböző csajokról...
ma 16:02
Persze hogy mindegy!Mert mind ribancok vagytok!Ezt nem én mondtam hanem egy csaj.Azt mondta lényegében minden nő egy ku.rva...:DD Lehet még igaza is van..:D
Én szépen szoktam megmondani, hogy nem érzek iránta vonzalmat. Van, aki elviseli, van, aki nem és ezért ribancozzák le a nőket; nehogy már ő legyen a rossz...
Lehet, a hozzáállásodon kellene változtatnod vagy a külsődön. Ha egy pasi átlagos (tehát nem nagyon ronda), nem kocka és van önbizalma, nem utasítják el 20x. Ha akarsz valamit, változnod kell!
18/L
ma 16:09
Nekem van barátnőm és volt is.Több hosszabb párkapcsolatom volt,inkább a ti kedves szüleitekkel kellene elbeszélgetni és megkérdezni hogy miért ku.rvát nevelnek a lányaikból!?Puszi édesem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!