Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez akkor? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez akkor? Mi a párkapcsolat lényege?

Figyelt kérdés

Szóval mi is egy normális párkapcsolat?

Nemrégiben olvastam "a férfiak szabályait" ( [link] szóval (inkább ezen a pontokon buktam ki;) ha egy férfinek elég az "igen vagy nem tökéletes válasz szinte mindenre", "csak olyan problémákkal menjünk mi nők amiben a megoldásában a segítségüket kérjük. Szimpátiáért ott vannak a barátnőink", "Ne kérdezd meg mit gondolunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélni olyan témákról mint foci, lőfegyverek, versenyautók (egyéb férfias dolgok)."

Szóval akkor mi is a párkapcsolat? Nem az hogy a két fél támogatja egymást? A párod nem az akivel bármit megbeszélhet és megért? És miért nem lehet tudni mit gondoltok ha az igen és nem válasz szinte mindenre akkor valójában sosem tudjuk mire gondoltok ha nem beszéltek bővebben.

(A kérdés azért foglalkoztat mert a párom is hasonlóan tipikus férfi... és most elgondolkoztatott ez az egész. Ha nem beszélhetem meg a problémáim és nem tudom megismerni mi értelme?

2013. márc. 7. 14:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Már 1 éve együtt vagyunk és most kezdem érezni hogy már nem az igazi. Küzdök de hát egy kapcsolathoz 2 ember kell. De annyira lefoglal az érettségi hogy most nem akarok belegabalyodni... Szal megvárom míg leérettségizem és utána megbeszélem vele.
2013. márc. 7. 15:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy már nem az igazi, akkor előbb mindenképpen magadban kell rendbe tenni a dolgokat, bár tény, hogy ehhez az kell, hogy a külső tényezők ne zavarjanak. Tégy úgy :D sok sikert az érettségihez :)
2013. márc. 7. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!